Toshiba Satellite Radius 11 L10W-C-10C Laptop:Επεξεργαστής CPU: Intel Celeron N3050 RAM Memory : 4 GB Τύπος Δίσκου : HDD Χωρητικότητα Δίσκου: 500 GB Κάρτα Γραφικών: Intel HD Graphics

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Laptop Toshiba Radius με οθόνη αφής που επιτρέπει πλήρη κίνηση 360 μοιρών, LED HD 11.6 ιντσών, επεξεργαστή Intel Celeron N3050 χρονισμένο στα 1.60 GHz, μνήμη RAM 4GΒ, σκληρό δίσκο 500GB και γραφικά Intel HD Graphics

Ελευθερία σε κάθε μετατροπή
Ο Satellite Radius 11 έχει σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτος βάσει των αναγκών σου. Μπορείς  να αλλάξεις εύκολα από το να απολαμβάνεις με τον τρόπο σου τα Windows 8.1 στον φορητό, στην περιήγηση σε ιστοσελίδες στο tablet - όλα σε μία υβριδική συσκευή. Απλώς δίπλωσε τον Satellite L10W-B για να τον διαμορφώσείς με διαφορετικούς τρόπους, χρησιμοποιώντας τον διπλό αρμό 'gear type'. Αυτός ο πρωτοποριακός διπλός αρμός σου επιτρέπει να περιστρέφεις  την HD οθόνη από μηδέν έως 360 μοίρες. Δίπλωσε προς τα πίσω για να αξιοποιήσεις πλήρως την αποκριτική οθόνη αφής, ή άνοιξε φλατ για να δουν οι φίλοι σου ξεκάθαρα τις συλλογές σου. Ο υβριδικός σου περιστρέφεται γύρω από εσένα. Μπορεί επίσης να διαμορφωθεί ώστε να στέκεται σαν τέντα ή σαν σταθερή βάση για hands-free audience mode - κάνοντας πιο εύκολη την παρακολούθηση ταινιών ή το scroll σε φωτογραφίες, χωρίς να χρειάζεσαι βάση ή άλλη υποστήριξη.

Έτοιμη να ταξιδέψει
Η πρώτη υβριδική 29.5 cm (11.6") συσκευή της Toshiba είναι εξαιρετικά φορητή - αποτελώντας την ιδανική συσκευή για τις καθημερινές μετακινήσεις σου. Με βάρος μόλις 1.3 kg, ο οικονομικός Satellite Radius 11 (L10W-B) είναι εξαιρετικά ελαφρύς, για να μπορείς να τον κουβαλάς και διπλώνεις εν κινήσει. Με σατέν χρυσό φινίρισμα και μοντέρνες καμπύλες έχεις  όλα όσα χρειάζεσαι για να ταξιδεύεις με στυλ. Επιπλέον η συσκευή διαθέτει πληκτρολόγιο πλακιδίων χωρίς πλαίσιο και μεγάλο touchpad για επιπλέον άνεση. Είτε πρόκειται για άνετη πληκτρολόγηση είτε για άνετη περιήγηση μεταξύ αρχείων και web, προσφέρει premium στυλ.

Αποδίδει σε κάθε ταχύτητα
Οι επεξεργαστές Intel Celeron και/ή Pentium  προσφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις για αυτή τη μορφή συσκευής 11.6". Ενισχύουν την εμπειρία Windows 8.1 -ενώ δε γίνονται συμβιβασμοί ούτε στην ταχύτητα. Η τεχνολογία Intel Burst Technology 2.0 δίνει αυτομάτως στον επεξεργαστή μία δόση ισχύος όταν την χρειάζεται, ώστε η συσκευή σου να ανταποκρίνεται άμεσα. Μπορείς επίσης να περιμένεις  ανώτερη ποιότητα εικόνας και άνετες επιδόσεις γραφικών, χάρις τα ενσωματωμένα Intel HD Graphics. Ο Satellite Radius 11 είναι πάντα έτοιμος να εργαστεί.
Αποτελεσματικός μέχρι τον πυρήνα του
Η ενσωματωμένη 500 GB HDD προσφέρει άφθονο χώρο για τα αρχεία σου ενώ διαθέτει γυροσκόπιο σταθεροποίησης για να δουλεύεις άνετα χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσεις το φορητό. Ο Satellite Radius 11 χρησιμοποιεί επίσης πρισματικές μπαταρίες, σαν αυτές που υπάρχουν στα smartphones. Αυτές επιτρέπουν περισσότερους κύκλους φόρτισης , ενώ φημίζονται για τη βελτιωμένη τους απόδοση. Από το γρήγορο boot-up έως το να μπαίνεις online σε μηδενικό χρόνο μέσω OneDrive, ο Satellite Radius 11 σου δίνει την ισχύ που χρειάζεσαι όλη την ημέρα.

Συνδεσιμότητα πλήρους μεγέθους
Με διαθέσιμες τις απαραίτητες θύρες πλήρους μεγέθους, μπορείς να μοιραστείς περιεχόμενο αβίαστα - χωρίς να μεταφέρεις adapters όπου πηγαίνεις. Μπορείς να μεταφέρεις  αρχεία ταχύτατα μέσω USB, ή να δεις ταινίες σε μεγαλύτερη οθόνη μέσω της θύρας HDMI-out. To SD slot σου επιτρέπει επίσης να μεταφέρεις πληροφορίες και έγγραφα μέσω κάρτας μνήμης. Αυτή η υβριδική συσκευή είναι τόσο πολυδιάστατη που μπορείς ακόμη και να προβάλλεις το πιο πρόσφατο αθλητικό γεγονός ή ταινία στον τοίχο για να το απολαύσουν όλοι.

Σχεδιασμένος για τις συλλογές πολυμέσων σου
Ο Satellite Radius 11 σχεδιάστηκε για να προσφέρει ψυχαγωγία στα καλύτερά της, ώστε να απολαμβάνεις πολυμέσα με τον καλύτερο τρόπο. Η ανώτερης ποιότητας HD webcam είναι ιδανική για να μιλάς με φίλους online κατά τη διάρκεια της ημέρας - ή για να παίρνεις μέρος σε online διάσκεψη ή webcast. Κάθε λεπτομέρεια διαγράφεται ξεκάθαρα στην HD οθόνη, ενώ μπορείς να αναμένεις κρυστάλλινο ήχο από τα στερεοφωνικά ηχεία με DTS Sound audio enhancement.
 
Κλείσιμο
Χαρακτηριστικά 
Επεξεργαστής CPUIntel Celeron N3050
RAM Memory4 GB
Τύπος ΔίσκουHDD
Χωρητικότητα Δίσκου500 GB
Κάρτα ΓραφικώνIntel HD Graphics
Μνήμη κάρτας γραφικώνShared
Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες11.6
Σειρά Επεξεργαστή CPUIntel Celeron
Λειτουργικό ΣύστημαWindows 10
Ταχύτητα Επεξεργαστή σε Ghz1.60 GHz
ΧρήσηΑπλή
TouchScreenΔιαθέτει
Τύπος PanelLED
Ανάλυση1366 x 768
Τύπος Μνήμης RAMDDR3
Sound Cardenhanced by DTS Sound
Οπτικό ΜέσοΔεν υποστηρίζεται
Συμβατότητα με Κάρτα Μνήμης1 x SD card slot
Webcam0.9Mp
HDMI1
USB 3.01
USB 2.01
BluetoothBluetooth 4.0
WiFi802.11b/g/n
Κάρτα ΔικτύουΔεν διαθέτει
ThunderBoltΔεν διαθέτει
Επιπλέον Τρόποι Σύνδεσης1 x external Headphone
Τύπος ΜπαταρίαςLithium-ion, 2 cell
ΧρώμαΑσημί
Βάρος σε Kg1.3
Διαστάσεις σε mm ( Υ x Π x Β)289 x 199 x 21.9 mm
Εγγύηση Προμηθευτή2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστήhttp://www.toshiba-greece.com
- See more at: http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/158053-toshiba-satellite-radius-11-l10w-c-10c?utm_medium=email&utm_campaign=nlweek47-Big-Bang-26032016&utm_source=newsletter#sthash.kglKc0qu.dpuf
Toshiba Satellite Radius 11 L10W-C-10C Laptop:Επεξεργαστής CPU: Intel Celeron N3050 RAM Memory : 4 GB Τύπος Δίσκου : HDD Χωρητικότητα Δίσκου: 500 GB Κάρτα Γραφικών: Intel HD Graphics Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 27, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.