Αντί να κάνουν τεμενάδες στον Ιβάν...

Κατ αρχήν το Καρατάσιου ανήκει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ο Ιβάν το διαπραγματεύεται με τους αρμόδιους του υπουργείου και με ΚΑΝΕΝΑΝ βλαχοδήμαρχο που προσπαθεί να κερδίσει μπαχτσίσι από πίτα που δεν του ανήκει. 
  
Αντί να κάνουν τεμενάδες στον Ιβάν που θέλει στην περιοχή τους να κάνει μια επενδυση 200 εκατομμυρίων ευρώ με εμπόρικό κέντρο που θα είναι ανοικτό όλες τις μέρες της εβδομάδας και θα δουλεύουν μέσα κι εγώ δεν ξέρω πόσοι, βγήκε ο βλαχοδήμαρχος και οι βλαχοσύμβουλοι να πουνε ότι θίχτηκαν κιόλας που ο Ιβάν δεν τους πήρε την άδεια. 
  
Την άδεια ρε βλάχοι, αν τελικά αποφασίσει να το κάνει στην περιοχή σας που με τη συμπεριφορά που έχετε δεν το νομίζω, θα την πάρει από το υπουργείο στο οποίο ανήκει η έκταση.Επειδή υπάρχουν κάτι βάχοδήμαρχοι σαν κι εσάς δεν αναπτύσσεται τίποτε σε αυτή τη χώρα και οι δήμοι σας μένουν χαβούζες, αλλα τι σας νοιάζει εσάς αφού πέφτουν οι παχυλοί μισθοί και ο μήνας έχει 9... 
  
Μόνο αν επιστρέψει ο Ζαγοράκης μαζί με την παλιά διοικηση ο ΠΑΟΚ θα βγεί από το διοικητικό αδιέξοδο που τον ταλαιπωρεί εδώ και 3,5 χρόνια κι έχει γονατίσει το ποδοσφαιρικό τμήμα το οποίο βολοδέρνει από δω κι απο κει και ξεφτιλίζεται από το κάθε λιμό.Αυτό που πέτυχε ο Ζαγοράκης κύριοι, ακόμη ούτε που το ακουμπήσατε.. 
  
Γι αυτό φερτε τον πίσω χτες.Ο Σάντος για να έρθει θα ζητήσει να μιλάει με συγκεκριμένα πρόσωπα για να τρέχουν οι υποθέσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος κι αυτά δε θα είναι παραπάνω από 2.Ιβιτς βοηθός και Ζαγοράκης στη διοικηση.Χωρίς αυτούς ο Σάντος δεν πατάει ούτε έξω από την Τούμπα...
http://www.balladoros.com/nea.php?news=9262
Αντί να κάνουν τεμενάδες στον Ιβάν... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 25, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.