Το ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να πορεύεται στο σκοτάδι και στα θολά νερά...

Ματαιώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, και τους Προέδρους των τεσσάρων μεγάλων  ομάδων, και το ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να πορεύεται στο σκοτάδι και στα θολά νερά.
} Η απουσία του Αλαφούζου, που δεν ήθελε να συναντηθεί με τον Μαρινάκη, και η παρέμβαση του Ντουγιάκου, ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να εκπροσωπείται από τον Βαγγέλη, όπως ήταν αναμενόμενο, ανέβαλαν τη συνάντηση, που έτσι και αλλιώς, κανένα νόημα δεν είχε.

} Όπως κάθε χρόνο  έτσι και φέτος, ο Σταυρόπουλος  που κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο ρόλος στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, θα ταξιδέψει πάλι στις ΗΠΑ, για να παρακολουθήσει τα Πανεπιστημιακά Πρωταθλήματα, και να εντοπίσει τα ταλέντα που θα….  επανδρώσουν τη ομάδα του Δικεφάλου, στη νέα αγωνιστική περίοδο.
} Αν δεχθούμε, ότι ο Σταυρόπουλος ταξιδεύει στην Αμερική με χρήματα της χρεοκοπημένης ΚΑΕ, προκειμένου να ανακαλύψει…. λαυράκια για τον ΠΑΟΚ, μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος αρμόδιος, πόσοι Αμερικάνοι παίκτες αποκτήθηκαν μέχρι τώρα, με δική του πρόταση;
} Κανένας είναι η δική μας απάντηση, γιατί ακόμη και αν ο Σταυρόπουλος εντοπίσει ένα ταλέντο και δέχεται να έρθει στο ΠΑΟΚ, ποιος θα τον πληρώσει αφού ο Πρέλεβιτς συνεχίζει την…. οικονομική εξυγίανση  στη ΚΑΕ;

} Αγαπητέ φίλε, προσπαθείς να συγκρίνεις δύο διαφορετικούς ανθρώπους και χαρακτήρες, και είναι λογικό να κάνεις το μοιραίο λάθος.
} Σχετικά με το διοικητικό κομμάτι του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Λυσαρίδης, ο αξιοπρεπής αυτός παράγοντας, σε καμιά περίπτωση  δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Νίκο Βεζυρτζή.
} Και δεν μπορεί να συγκριθεί, γιατί ο πρώτος υπηρέτησε τον αθλητισμό από τη θέση του Γενικού Γραμματέα, και είχε μια πολύ καλή και επιτυχημένη παρουσία, δεν υπήρξε όμως ποτέ Πρόεδρος στο ΠΑΟΚ, ενώ ο δεύτερος έδωσε σκληρές μάχες για να κάνει την ομάδα μπάσκετ, να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, σε Ελλάδα και Ευρώπη.
} Η σχέση που έχει ο Γιώργος Λυσαρίδης με τον ΠΑΟΚ είναι, ότι φόρεσε τη φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος ως παίκτης, τον στήριξε με πάθος όταν χρειάστηκε, δεν συμμετείχε όμως σε κάποιο διοικητικό σχήμα.
} Το γεγονός, ότι ο Γιώργος Λυσαρίδης ζήτησε από τον Ιβάν Σαββίδη να τον εξασφαλίσει ορισμένα πράγματα όταν τον πρότεινε να αναλάβει την Προεδρία του ΠΑΟΚ, δείχνει τη σοβαρότητά του, και ότι δεν είναι αυτοσκοπός γι’ αυτόν η Προεδρία.
} Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί ορισμένοι προσπαθείτε να μπερδέψετε τα…. πορτοκάλια με τα…. λάχανα.

Ακόμη, μας ρωτάς φίλε αναγνώστη, γιατί τα παιδιά του Χρυσού Δικέφαλου, που συνεργάζονται με τον Θανάση Κατσαρή και συμμετέχουν στη διοίκηση του Α.Σ,, δεν αναπτύσσουν την δραστηριότητα που είχαν μια φορά και έναν καιρό.
} Για το θέμα αυτό να ρωτήσεις τους ίδιους ή τον Θανάση Κατσαρή, γιατί εμείς πιστεύουμε ότι τα ενδεχόμενα αυτής της αδράνειας  των  συμβούλων του Χρυσού Δικεφάλου, είναι δύο.
} Πρώτον, να έχουν κουραστεί τα παιδιά, γιατί είναι αλήθεια ότι σήκωσαν μεγάλο βάρος όλα αυτά τα χρόνια στον Ερασιτέχνη, ή να τους φρενάρει η προσωπικότητα του Θανάση Καπετανάκη και του Δημήτρη Πατρίδα.
} Σημασία έχει, ότι το διοικητικό σχήμα λειτουργεί ικανοποιητικά, η διοίκηση ανταποκρίνεται στα προβλήματα που πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι πολλά και σοβαρά, γι’ αυτό και υπάρχει αυτή η ηρεμία στον ΠΑΟΚ.

} Ρε φίλε, αν υπάρχει μια εύστοχη και δίκαιη βράβευση από τον Α.Σ., αυτή σίγουρα είναι προς τον Κώστα Αμοιρίδη, γιατί ποτέ δεν σταμάτησε να βάζει το χέρι στη τσέπη για τον ΠΑΟΚ.
} Εδώ μοιράζουν τιμητικές πλακέτες στον κάθε φούφουτο, στους πρώην παίκτες που πληρώνονταν για τις υπηρεσίες που προσέφεραν, κι εσύ ενοχλήθηκες που ο Ερασιτέχνης τίμηση τον βασικό χορηγό της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ;

} Γιατί ο όμιλος Κοντομηνά δεν δίνει χορηγία στη ΚΑΕ, δεν το γνωρίζουμε, αλλά είναι καλύτερα να ρωτήσεις την…. Σπυροπούλου, γιατί μπορεί αυτή να ξέρει.
} Εμείς φίλε αναγνώστη, την αισιοδοξία μας πάντα την στηρίζουμε σε σοβαρά στοιχεία, γι’ αυτό σχετικά με τον ΠΑΟΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχουμε επιφυλάξεις.
} Θα μπορούμε να πάρουμε θέση, όταν θα γνωρίζουμε ποιον επέλεξε ο Ιβάν για προπονητή της ομάδας, ποιοι θα συμμετέχουν στο διοικητικό σχήμα, που αλλάζει η συμπληρώνεται  από τον μεγαλομέτοχο πολύ συχνά, και φυσικά ποιες είναι οι προθέσεις του.
} Δηλαδή, συνεχίζει να είχε ο Σαββίδης με το αρχικό πάθος για τον ΠΑΟΚ, συνεχίζει να πιστεύει, ότι μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα, που να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα;
} Αν υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις, ο ΠΑΟΚ έχει τη δυναμική που χρειάζεται, ώστε να μπορεί να διεκδικήσει διακρίσεις η ομάδα.

} Ανεξάρτητα από τα όποια λάθη έχει διαπράξει ο Ιβάν Σαββίδης κυρίως στις επιλογές του, είναι βέβαιο ότι έχει το ψυχικό σθένος και το Ποντιακό κουράγιο, να υλοποιήσει τις υποσχέσεις που έχει δώσει στους φιλάθλους.
} Για να πετύχει τους στόχους του ο μεγαλομέτοχος, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει τη στήριξη του κόσμου, γιατί όπως ο ίδιος εκμυστηρεύθηκε σε στενό του συνεργάτη, η στήριξη των φιλάθλων, είναι η βενζίνη που χρειάζεται για να απογειώσει το ΠΑΟΚ.

} Απευθύνουμε  φιλική υπόδειξη στον Γενικό Γραμματέα του Α.Σ., να προσπαθήσει να εντοπίσει τον Ανδρέου και να τον φέρει πίσω, γιατί ο Βόλεϊ χωρίς τη δική του παρουσία, είναι σαν να βλέπεις ντυμένο τον Καρακούση, και να μην  υπάρχει στη τσέπη του σακακιού , το γνωστό μαντηλάκι…
http://www.balladoros.com/pasadoros-nea.php?news=9271
Το ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να πορεύεται στο σκοτάδι και στα θολά νερά... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 25, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.