Το σχόλιο της ημέρας Υπάρχει μεγάλο μέλλον για το βόλεϊ του ΠΑΟΚ αν…Θα γράψουμε δύο-τρία συγκεκριμένα πράγματα, όχι τόσο για το άθλημα του βόλεϊ, όσο για τον ΠΑΟΚ, το παρόν και το μέλλον του.

Θυμάμαι μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Σάλκε έγραφα… «μην τυχόν τολμήσει κανείς να γράψει προτάσεις παρηγοριάς. Δεν υπάρχει καμία παρηγοριά. Ο ΠΑΟΚ έχασε τεράστια ευκαιρία, απέτυχε παταγωδώς και τέτοια ποιος ξέρει που και πότε θα την ξαναβρεί…».

Επειδή απόψε ο ΠΑΟΚ ως σύλλογος διανύει άλλη μία κακή βραδιά μετά από μία μεγάλη αποτυχία, πρέπει να σημειώσουμε ότι… όσα τότε (το 2013) γράφαμε, ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με το σήμερα.

Ο ΠΑΟΚ στο βόλεϊ έκανε από πέρυσι μία μεγάλη αρχή και θα είναι καταστροφικό να διακόψει από δύο κακές-άτυχες-κομπλεξικές βραδιές! Αν είναι δυνατόν! Η φετινή ομάδα έχει μεγάλες αδυναμίες, της λείπει ο ηγέτης, αλλά και να αποτύχει παταγωδώς φέτος(να χάσει όλους τους τίτλους) δεν έγινε και τίποτα! Θα μάθει από τα φετινά λάθη (που έγιναν στην αρχή) και του χρόνου θα είναι πιο δυνατός.

Αλίμονο αν γίνει κάτι διαφορετικό και καταστρέψει ο ΠΑΟΚ αυτό το καλό ξεκίνημα που σημειώνει στο χώρο του βόλεϊ…

Αυτό που έγινε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι πράγματι τραγικό, γιατί σημειώθηκε δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Ο ΠΑΟΚ του Καλμαζίδη επί τρία σετ παρά ένα πόντο… ήταν καταπληκτικός  και σαφώς ανώτερος του αντιπάλου που έχει την καλύτερη και πιο δουλεμένη ομάδα στο χώρο.

Και όμως… Στο 24-21 του τρίτου σετ έπεσε… μαύρη κουρτίνα και το μυαλό των παικτών γύρισε στη Σύρο! ΤΡΑΓΙΚΟ!

Μετά δεν υπήρχε γυρισμός. Οι παίκτες αυτοί έδειξαν αδύναμοι να ξεχάσουν και να ξεπεράσουν το σοκ…   

Κατά τα άλλα είναι τραγικό για τον ΠΑΟΚ να ανοίξει κόντρα με αυτή την ομοσπονδία του βόλεϊ. Ναι, καταλαβαίνουμε… ότι κάποιος πρέπει να φταίει γι’ αυτό το τραγικό(;) φαινόμενο της εισόδου δέκα (δεν ήταν παραπάνω) Ολυμπιακών στο γήπεδο. Κάπου πρέπει να βγει ο εκνευρισμός γι’ αυτό που έγινε στο γήπεδο. Οκ. Οι στιγμές είναι δύσκολες και επικρατεί εκνευρισμός.

 Αλλά… αυτά που ακούστηκαν μετά και αφορούσαν τα εσωτερικά του ΠΑΟΚ είναι… πολύ ΠΑΟΚ. Μόνο στον ΠΑΟΚ μπορούν να συμβούν και φυσικά αποτελούν την καλύτερη τροφή για τους αντιπάλους.

Λάθος έγινε… Λες και του χρόνου που το φάιναλ φορ θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, δεν θα μπουν στο γήπεδο 5-10-50 ΠΑΟΚτσήδες. Σήμερα μπήκαν 10 Ολυμπιακοί… 

Εντάξει! Ας δώσουμε ΚΑΙ αυτή την ομοσπονδία στους άλλους!!! Αυτό περιμένουν εξάλλου... 

Και μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να το καταφέρει αυτό!!!

Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ κέρδισε τα Τρίκαλα με το νέο Αμερικανό να έχει πολύ γεμάτη παρουσία. Ναι… Αυτός ο ίδιος ήταν που την περασμένη εβδομάδα οι βιαστικοί γελούσαν με το παιχνίδι του. Λες και είναι απόλυτα φυσιολογικό να μπαίνει κάποιος σε νέα ομάδα και με δύο προπονήσεις να αφομοιώνει ότι χρειάζεται.

Η μάχη για την πεντάδα συνεχίζεται και ο σοβαρός, πλήρης ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει.

Το σχόλιο της ημέρας Υπάρχει μεγάλο μέλλον για το βόλεϊ του ΠΑΟΚ αν…Θα γράψουμε δύο-τρία συγκεκριμένα πράγματα, όχι τόσο για το άθλημα του βόλεϊ, όσο για τον ΠΑΟΚ, το παρόν και το μέλλον του. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 27, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.