"Κουβέντα με ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες..." O Νίκος Ζαμάνης για την αδειοδότηση του Πανιωνίου και τον Τάσο Μπακασέτα

Τη στιγμή που ο Λούμπος Μίχελ αναζητεί στην αγορά του εξωτερικού ποδοσφαιριστές που θα συνδυάζουν την ποιότητα με την εμπειρία, ο αθλητικός διευθυντής του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, συνέδεσε εκ νέου τον Τάσο Μπακασέτα με τον ΠΑΟΚ.
«Θα δούμε τι θα γίνει. Ακόμη δεν είμαστε σίγουροι. Έχουμε κάνει κάποια κουβέντα με τον ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχουν επαφές και με άλλες ομάδες. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε τίποτε με σιγουριά» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ερωτηθείς για το μέλλον του 23χρονου επιθετικού, ενώ σε ότι αφορά το θέμα της αδειοδότησης του Πανιωνίου, είπε:  

«Είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε άδεια. Ο Πανιώνιος δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το άρθρο 106. Δεν ήταν ποτέ η ΠΑΕ σε αυτό το άρθρο, αλλά κάποια στιγμή ο ερασιτέχνης και δεν μπορώ να καταλάβω πώς λέγονται κάποια τέτοια πράγματα τον τελευταίο καιρό. Οικονομικά θα δουν ότι υπάρχουν πρακτικά στη Σούπερ Λίγκα που διακανονίζαμε και πληρώναμε παίκτες. Κινούμαστε πολύ καλά και με την εσωτερική και με την εξωτερική αδειοδότηση και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε».

Αναφορικά δε με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την πρόσφατη πρόταση του Πανόπουλου; «Πιστεύω ότι και οι τέσσερις μεγάλες ομάδες, αλλά και οι υπόλοιπες πρέπει να βρουν ένα κοινό σημείο εκκίνησης και πρέπει όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους για το καλύτερο του ποδοσφαίρου. Γιατί αύριο μεθαύριο δεν θα έχουμε καν ποδόσφαιρο, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Πρέπει να ξέρουμε και εμείς οι υπόλοιποι πλην των τεσσάρων τι θα κάνουμε, γιατί πρωτάθλημα χωρίς εμάς δεν γίνεται. Πιστεύω ότι θα επαναληφθεί και η κίνηση των 12, αλλά και των τεσσάρων που πρέπει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να τα βρουν. Γιατί μόνο έτσι μπορούν να διορθώσουν το ποδόσφαιρο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζαμάνης.
http://www.paok24.com/superleague/66482/kouventa-me-paok-kai-alles-omades
"Κουβέντα με ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες..." O Νίκος Ζαμάνης για την αδειοδότηση του Πανιωνίου και τον Τάσο Μπακασέτα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 27, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.