Ο καλύτερος… κλέφτης Κατηγορίες στις οποίες ο φετινός ΠΑΟΚ ξεχωρίζει

Σε μία σεζόν στην οποία ο ΠΑΟΚ είχε αρκετές αυξομειώσεις στην αγωνιστική του εικόνα, υπάρχουν συγκεκριμένοι τομείς στους οποίους έχει ξεχωρίσει ως ομάδα με βάση τη στατιστική.
Ο «Δικέφαλος» τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο καλύτερος… κλέφτης στο ελληνικό πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στη σχετική κατηγορία με 846 κλεψίματα.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προηγείται με τεράστια διαφορά συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες και στις πάσες, όντας μία ομάδα που έχει δουλέψει πολύ στην κατοχή, έχοντας 2618 την ώρα που η δεύτερη Βέροια μετράει μόλις 1891.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες κατηγορίες στις οποίες οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην κορυφαία πεντάδα των στατιστικών, ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος στις τελικές προσπάθειες με 315, δείγμα της ικανότητας του να δημιουργεί ευκαιρίες, ενώ ίδια θέση έχει και στα συνολικά λάθη μετρώντας 1351, σε μία επίδοση την οποία πρέπει οπωσδήποτε να μειώσει για να βελτιωθεί.

Ακόμα ο «Δικέφαλος» διαθέτει την τρίτη πιο παραγωγική επίθεση στο πρωτάθλημα της Super League με 42 γκολ ενεργητικό, όντας τρίτος και στις συνολικές ασίστ με 27 μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τέλος ο ΠΑΟΚ υστερεί στην αποτελεσματικότητα συγκριτικά με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, όντας τέταρτος στη σχετική κατάταξη των γκολ ανά τελική προσπάθεια, βρίσκοντας δίχτυα για κάθε 7,5 τελικές.

Οι αριθμοί σε πολλές περιπτώσεις λένε την πικρή αλήθεια στο ποδόσφαιρο, με τον Βλάνταν Ίβιτς να καλείται να… διαβάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τις αδυναμίες της ομάδας του για να προσπαθήσει να την παρουσιάσει βελτιωμένη στο… φότο φίνις της σεζόν με στόχο την κατάληψη της 1ης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.
http://www.paok24.com/superleague/66507/o-kalyteros-kleftis
Ο καλύτερος… κλέφτης Κατηγορίες στις οποίες ο φετινός ΠΑΟΚ ξεχωρίζει Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 27, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.