Θέλει και μπορεί Ο σοβαρός ΠΑΟΚ λογικά, τερματίζει πέμπτος στην κανονική περίοδο

H νίκη στα Τρίκαλα επανέφερε την… κανονικότητα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος με 2/2 ως το τέλος της κανονικής περιόδου, το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην πέμπτη θέση.
Η νίκη στα Τρίκαλα είναι η 11η για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και μαζί με την Κηφισιά και τον Κολοσσό έχουν και οι τρεις από 35 βαθμούς και ρεκόρ 11-13. Στην τριπλή ισοβαθμία, η Κηφισιά είναι στην πέμπτη θέση, ο ΠΑΟΚ έκτος και ο Κολοσσός έβδομος.

Ο Κολοσσός υποδέχεται στη Ρόδο την επόμενη αγωνιστική την Κηφισιά και ο ΠΑΟΚ, τον Κόροιβο του Χάρη Μαρκόπουλου, ο οποίος έχει μπλέξει πάρα πολύ για την παραμονή του, μετά τη χθεσινή ήττα από τον Αρκαδικό. 

Την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην έδρα της Καβάλας, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (έχει ακόμα ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες) θα έχει υποβιβαστεί ως τότε, η Κηφισιά υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και ο Κολοσσός πηγαίνει στην έδρα του Άρη.

Ξεκάθαρα, ο ΠΑΟΚ έχει και πάλι το πιο εύκολο πρόγραμμα, αρκεί βέβαια, να είναι σοβαρός και να αποφύγει απογεύματα τύπου… Λαυρίου. Ένας εκ των Κολοσσού και Κηφισιάς, θα κάνει μια ήττα (αφού παίζουν μεταξύ τους την επόμενη αγωνιστική), το Ρέθυμνο που έχει 34 βαθμούς (10-14 ρεκόρ) και βρίσκεται στην 8η θέση, υποδέχεται τον Άρη την ερχόμενη εβδομάδα και τελευταία αγωνιστική, παίζει στο Σ.Ε.Φ. με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει την ισοβαθμία ούτε με τον Κολοσσό, ούτε με την Κηφισιά, αφού με την ομάδα της Ρόδου έχασε τη διαφορά με την ήττα στο «Βενετόκλειο», ενώ από την Κηφισιά έχει χάσει και στα δύο παιχνίδια. 

Ο ΠΑΟΚ καλείται να είναι απλά σοβαρός, στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου και αν το κάνει, τότε όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στην πέμπτη θέση…
http://www.paok24.com/mpasket/66527/thelei-kai-mporei
Θέλει και μπορεί Ο σοβαρός ΠΑΟΚ λογικά, τερματίζει πέμπτος στην κανονική περίοδο Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 28, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.