Ο Ιβάν έχει όλους τους Έλληνες μαζί του, εκτός από τους βολεμένους του Λιμανιού…

Όπως ήταν αναμενόμενο, και ας εκπλήσσονται τώρα κάποιοι αφελείς, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, που και αυτή αποτελεί εργαλείο του Μαρινάκη, επέβαλε εξοντωτική ποινή στο ΠΑΟΚ, για τη διακοπή του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ενώ …ανακάλυψε κι άλλα περιστατικά για ν΄ ανεβάσει την ποινή.
} Ο Γκιρτζίκης,   βρήκε την ευκαιρία να δείξει την…. αγάπη του στο ΠΑΟΚ και το έπραξε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στέλνοντας συγχρόνως και ένα σαφές μήνυμα στον Ιβάν Σαββίδη, που πρωταγωνιστεί για την  αποπομπή του από την  Προεδρία της ΕΠΟ.
} Η ποινή που υπεβλήθη στο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα βαριά, επιβάλλεται για πρώτη φορά, και δείχνει την εμπάθεια που τρέφει ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, στο Δικέφαλο του Βορρά.
} Ποτέ, καμιά άλλη ομάδα στην Ελλάδα δεν τιμωρήθηκε με αφαίρεση πέντε (5) βαθμών και με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και με 100.000 ευρώ πρόστιμο, και 1+1 κι άλλα 12 χιλιάρικα για τα ματς με Πανιώνιο και Καλλονή, που ακόμη ψάχνουμε να βρούμε τι έγινε.
} Τα επεισόδια στη Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο παιγνίδι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ  και  ήταν πολύ μεγαλύτερα, η Αθηναϊκή ομάδα τιμωρήθηκε μόνο με μείον τρεις (3) βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε και…παρεπόμενες ποινές, κι έφτασε στους πέντε.
} Αυτό, δεν θα πρέπει να αποτελέσει δεδικασμένο και για τον ΠΑΟΚ, ή μήπως η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, εφαρμόζει τους νόμους και τις διατάξεις, ανάλογα με την έδρα της…. ομάδας;

} Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος αρμόδιος, πόσο συμπτωματικό είναι, ώστε και στην πρώτη περίπτωση στη Λεωφόρου, αλλά και στη δεύτερη περίπτωση στη Τούμπα, υπήρξαν οι ίδιοι πρωταγωνιστές, δηλαδή ο Ολυμπιακός και ο Παππάς;
} Υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό το…. φαινόμενο, μπορεί κάποιος αρμόδιος να μας δώσει μια σοβαρή απάντηση, πως γίνεται και σε κάθε επεισόδιο, πίσω να κρύβεται σχεδόν πάντα ο Ολυμπιακός;
} Ακόμη, μπορεί να   μας δώσει κάποιος  αρμόδιος μια λογική εξήγηση, γιατί η επιτροπή της ΕΠΟ, που είναι αρμόδια για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, να μπορεί να επιβάλει ποινές σε επαγγελματικές ομάδες για το κύπελλο και οι επιπτώσεις να έχουν να κάνουν με το πρωτάθιλημα της Σούπερ Λίγκα;
} Δεν θα έπρεπε, την επιτροπή που θα αποφασίζει να εφαρμόζει τους νόμους και τις διατάξεις για τις επαγγελματικές ομάδες, να την εγκρίνουν οι Πρόεδροι των ΠΑΕ, ώστε να έχουν και την ευθύνη;

} Αν η Πολιτεία και οι Πρόεδροι των ΠΑΕ συνεργαστούν, και στηρίξουν έναν νέο φορέα στον οποίο θα ανήκουν οι διαιτητές, και συμφωνήσουν οι πειθαρχικές επιτροπές  να ανήκουν στη Σούπερ Λίγκα, τότε δεν χρειάζεται να γκρεμίσουν τον Γκιρτζίκη από την Προεδρία της ΕΠΟ, γιατί δεν θα έχει καμιά εξουσία στα χέρια του ώστε να είναι χρήσιμος στο σύστημα, και θα φύγει μόνος του.

} Ο Ιβάν Σαββίδης, προχώρησε σε μια πρόταση, με την οποία  καλεί τους τρεις Προέδρους των μεγάλων ομάδων σε μια άτυπη συνάντηση, με την παρουσία εκπροσώπου της Πολιτείας, ώστε ν΄ αναπτύξουν τις απόψεις τους σχετικά με τη βρωμιά και την αναξιοπιστία που υπάρχει στο ποδόσφαιρο, και να θεραπεύσουν το πρόβλημα.
} Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, προχωρά σε αυτό το νέο κάλεσμα, γιατί η προσπάθεια του Κοντονή να συναντηθεί με τους τέσσερις Προέδρους, κατέληξε σε φιάσκο, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φιλάθλους, που γι΄ αυτό, χλευάζοουν τον Υφυπουργό Αθλητισμού.
} Αν ο Τσίπρας θέλει πραγματικά να καθαρίσει τη βρωμιά που υπάρχει στο ποδόσφαιρο, και που είναι γνωστό πλέον, ότι η πηγή βρίσκεται στο Λιμάνι, τότε θα πρέπει να καλέσει τον Γιώργο Ορφανό, να τον αναθέσει το Υφυπουργείο Αθλητισμού, και να είναι σίγουρος ότι ο Μακεδόνας πολιτικός, θα βάλει σε τάξη την αταξία που υπάρχει σήμερα, γιατί ο Κοντονής έχει αποδείξει ότι είναι ανεπαρκής, λίγος και άπειρος να παίξει αυτό τον πολύ σημαντικό ρόλο.

} Μετά το φιάσκο του Κοντονή, ο Ιβάν συνεχίζει την προσπάθεια δηλώνοντας, ότι ένας δεν θέλει, ο άλλος δεν μπορεί, στον τρίτο δεν επιτρέπεται , δεν πειράζει προχωράμε και μόνοι μας.
} Είναι εγωιστής και σκληρό καρύδι ο Πόντιος, και δύσκολα θα εγκαταλείψει τη προσπάθεια, για να επιβάλει την κάθαρση στο ποδόσφαιρο.
} Εκείνο που θα πρέπει να γνωρίζει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι, ότι στην προσπάθειά του αυτή, έχει όλους τους Έλληνες μαζί του, εκτός από τους…. βολεμένους του Λιμανιού.

} Αγαπητέ μου, δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις του Θανάση Κατσαρή, και δεν έχουμε καμιά ενημέρωση σχετικά με όσα μας γράφεις.
} Αν όμως ο Θανάσης Κατσαρής αποφασίσει να παραδώσει τον ΠΑΟΚ, δεν θα το κάνει με όση ευκολία  που μας γράφεις, και βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να χρίσει Πρόεδρο, τον κάθε περαστικό.
} Όταν ο Θανάσης Κατσαρής θα πάρει μια τέτοια απόφαση, να είσαι σίγουρος ότι αυτός που θα τον αντικαταστήσει, θα τον έχει περάσει από το ψιλό κόσκινο, και θα του ζητήσει μέχρι και το… Ε9.

} Κάποιοι δημοσιογράφοι του γλυκού νερού, συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο, στη προσπάθειά τους να στηρίξουν τον Βασιλειάδη.
} Παρά τις δελεαστικές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, ο Βασιλειάδης αρνείται να συζητήσει την μετακίνησή του, και δηλώνει ότι θα παραμείνει στο ΠΑΟΚ.
} Αυτά που γράφονται για τον Βασιλειάδη είναι μπούρδες, είναι ανοησίες, γιατί καμιά ομάδα δεν ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει, απλά κάποιοι ανέλαβαν σε ρόλο νταβατζή να τον προβάλουν, για να τον συμπαθήσουν οι φίλαθλοι.
} Αυτή είναι η ενημέρωση που προσφέρουν οι δημοσιογράφοι του γλυκού νερού, ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι, γι’ αυτό και τα μέσα ενημέρωσης πάνε κατά διαβόλου.
} Την αλήθεια θα τη βρείτε μόνο σε μας, γιατί είμαστε ανεξάρτητοι, γιατί δεν χρωστάμε σε κανέναν, και γιατί σεβόμαστε αυτούς που μας διαβάζουν.
http://www.balladoros.com/pasadoros-nea.php?news=9273
Ο Ιβάν έχει όλους τους Έλληνες μαζί του, εκτός από τους βολεμένους του Λιμανιού… Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 28, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.