Παναγιώτης Κονέ για ΠΑΟΚ! Στον ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του ο Έλληνας Διεθνής μεσοεπιθετικός..

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport24 ο Παναγιώτης Κονέ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και σε περίπτωση που επιστρέψει Ελλάδα ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για να τον αποκτήσει..
Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:
Προτεραιότητα του διεθνούς μεσοεπιθετικού, είναι να συνεχίσει να παίζει στο εξωτερικό. Αν όμως αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, πρώτο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, ειδικά αν παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου του Βορρά» ο Βλάνταν Ίβιτς.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει και τα λεφτά και τους ανθρώπους για να προσελκύσουν τον Κονέ, όμως είναι εξαιρετικά νωρίς για να γίνει σίγουρη πρόβλεψη για το που θα παίζει του χρόνου ο 29χρονος άσος.
Πληροφορίες του PAOKvoice για το θέμα αναφέρουν πως πολύ δύσκολα θα κινηθεί ο Δικέφαλος για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή…
http://paokvoice.com/47498/panagiotis-kone-gia-paok
Παναγιώτης Κονέ για ΠΑΟΚ! Στον ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του ο Έλληνας Διεθνής μεσοεπιθετικός.. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 28, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.