Ευκαιρία και για τον Ιβιτς η ρεβάνς με τη Σάλκε. Ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να αποκομίσει πολλά οφέλη από τον σημερινό (22/2) επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τους «βασιλικούς μπλε».

Χωρίς Λέοβατς και Μάτος, τους δύο βασικούς ακραίους μπακ του, τον Βαρέλα και τον Κάνιας (δεν στέκομαι σε Πρίγιοβιτς και Κάτσε που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής) θα παίξει ο ΠΑΟΚ το απόγευμα (22/2, 19:00, Metropolis 95.5).

Λογικό και επόμενο, λοιπόν, να ασχολούνται οι πάντες με τον τρόπο που θα επιλέξει να κατεβάσει την ομάδα του στη “Veltins Arena” ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρει τη σωστή χημεία για να παρουσιάσει μία ομάδα ανταγωνιστική που θα διεκδικήσει αποτέλεσμα. Ο ίδιος δήλωσε ότι έχει καταλήξει στο πλάνο του, οπότε μένει ένα φανεί αν το έχει προετοιμάσει σωστά. Το σίγουρο είναι ότι αν τα καταφέρει έχει πολλά να κερδίσει ως προπονητής, γιατι θα έχει κάνει καλή δουλειά στην ψυχολογία, την τακτική, αλλά και το διάβασμα του αντιπάλου. Το τελευταίο είναι πολύ δύσκολο γιατί και ο Βάιντσιρλ ετοιμάζεται για εκτεταμένο ροτέισιον, οπότε η Σάλκε, κατά μία έννοια, θα είναι ένας άγνωστος αντίπαλος.

Όπως και να έχει, ο ΠΑΟΚ έχει ένα παιχνίδι μπροστά του που και το δικό του πρεστίζ μπορεί να τονώσει και την αξία του προπονητή του να ανεβάσει.
http://www.metrosport.gr/article/efkeria-ke-gia-ton-ivits-revans-me-ti-salke
Ευκαιρία και για τον Ιβιτς η ρεβάνς με τη Σάλκε. Ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να αποκομίσει πολλά οφέλη από τον σημερινό (22/2) επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τους «βασιλικούς μπλε». Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.