Μετά τις επιτυχίες του Ίβιτς τις...καθημερινές, ο Σαββίδης να βρει έναν προπονητή και για τις… γιορτές!

Το θέμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ τελείωσε προχθές βράδυ στην Τούμπα, και μάλιστα με τραγικό τρόπο, που πιθανόν κανείς δεν περίμενε. 
} Όπως σε μια επιτυχία της ομάδας συμμετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι, έτσι και σε μια αποτυχία έχουν ευθύνη όλοι, και αυτοί δεν μπορεί να είναι άλλοι από τους παίκτες και τον προπονητή.
} Ειδικότερα όμως για το προχθεσινό παιγνίδι με τη ΣΑΛΚΕ, αυτός που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης για τη βαριά ήττα που υπέστη ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του, τον έχει ο Ίβιτς.
} Και το χρεώνουμε στον Ίβιτς, γιατί φοβήθηκε τη ΣΑΛΚΕ, με αποτέλεσμα μαντρώσει πίσω την ομάδα, και άφησε μπροστά τον ντεφορμέ  Αθανασιάδη και τον φιλότιμο Μυστακίδη να ταλαιπωρούνται ανάμεσα σε διπλάσιους αμυντικούς της Γερμανικής άμυνας.

} Σε μια τέτοια περίπτωση όμως, δηλαδή όταν κρατάς την ομάδα σε συντήρηση , τότε χρησιμοποιείς δύο γρήγορους παίκτες στην επίθεση, παίζεις με αντεπιθέσεις , και αυτό λο Ίβιτς δεν το έκανε.
} Όταν το παιγνίδι είχε χαθεί, τότε ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ θυμήθηκε τον Ενρίκε, και  ακόμη αργότερα τον Ουάρντα, τον οποίο έριξε στη μάχη στο 82ο λεπτό, με αποτέλεσμα να μην «προλάβει» ούτε να ζεσταθεί.

} Ο Ίβιτς τα πήγε καλά στις… καθημερινές και χρεώθηκε αυτός τις συνεχείς νίκες, τώρα θα πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης να βρει  ένα προπονητή και για τις… γιορτές, γιατί ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ απέναντι στις μεγάλες ομάδες παθαίνει πανικό, και τα κάνει μαντάρα.
} Είναι πλασματικό το σκορ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Ίβιτς, αλλά δεν έπεισε κανέναν με τη θέση του αυτή, γιατί όλοι είδαν ποια ομάδα ήξερε τι ήθελε  μέσα στο γήπεδο, και τελικά το κατέκτησε.

} Όταν διαπιστώσαμε ότι στις σουίτες του γηπέδου είχαν εμφανιστεί ο Τσακαλώτος  με τον Μπέο, δεν είχαμε καμιά αμφιβολία για το αποτέλεσμα
} Για να είμαστε ειλικρινείς, ο ΠΑΟΚ δεν είναι ακόμη  έτοιμος να αντιμετωπίσει  μια τόσο καλή, οργανωμένη  και έμπειρη ομάδα, όπως  είναι η ΣΑΛΚΕ.
} Από τον τρόπο ανάπτυξης του παιγνιδιού  μπορούσε να  διακρίνει και ο πιο αδαής, ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής σε όλα τα σημεία.

} Η Σούπερ Λίγκ το έχει παρακάνει, και σε κάθε παιγνίδι του ΠΑΟΚ είτε αυτό γίνεται μέσα στη Τούμπα είτε έξω, επιβάλει πρόστιμο χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την πράξη της.
} Με 26.500 ευρώ πρόστιμο τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της τον ΠΑΟΚ, για όσα δεν….  έγιναν στο  παιγνίδι με την Ξάνθη...
} Ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να διαμαρτυρηθεί  έντονα για την προκλητική συμπεριφορά της Σούπερ Λίγκ, γιατί φαίνεται ότι το οικονομικό της πρόβλημα, προσπαθεί να το λύσει μέσα από τα πρόστιμα που χωρίς λόγο επιβάλει στον ΠΑΟΚ.

} Για το αυριανό παιγνίδι με τη Βέροια στην Τούμπα, οι… σοφοί της ΚΕΔ επέλεξαν τον διαιτητή Μπλάνα από τη Μεσσηνία  που είναι αναλώσιμος, να διαιτητεύσει το παιγνίδι.
} Δηλαδή αυτό το… χαλαρό παιγνίδι, δεν θα μπορούσε να το διαιτητεύσει κάποιος διαιτητής από την περιοχή, Σερρών, Χαλκιδικής, ώστε να μην υπάρξουν αυτά γτα περιττά έξοδα, μέχρι να φτάσει ο Μπλάνας από τη Μεσσηνία στην Τούμπα;

} Μα τι μπορεί να κάνει ο Μπλάνας  στην Τούμπα , μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος από τους γνωστούς αφελείς που ευδοκιμούν στη Πόλη μας.
} Πολλά είναι η δική μας απάντηση, από το να προκαλέσει του παίκτες και να τους φορτώσει με κάρτες, μέχρι να μην επιτρέψει τις ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο.
} Εμείς που διαθέτουμε βρώμικο μυαλό, δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε την απόφαση της ΚΕΔ, να στείλει το Μπλάνα από τη Μεσσηνία στη Θεσσαλονίκη.
} Η δική μας λογική δεν το επιτρέπει, ποιος ξέρει όμως τι έχει στο βρώμικο μυαλό του το Προεδρείο της ΚΕΔ, που κατοικοεδρεύει στην αμαρτωλή Αθήνα...

} Φίλος της στήλης μάς έστειλε μήνυμα στο οποίο μας γράφει, ότι θα πρέπει ο Θανάσης Κατσαρής να σταματήσει να στηρίζει τη διορισμένη διοίκηση της ΚΑΕ, γιατί όχι μόνο έχει αποτύχει, αλλά  έχει διασύρει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
} Φίλε αναγνώστη, το  Θανάση Κατσαρή δεν τον βολεύει αυτή η κατάσταση στην ΚΑΕ, όπως διαλαλούν ορισμένοι παραγοντικοί αστέρες της παλιάς σχολής.
} Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, όμως, γι αυτό και υποχρεωτικά στηρίζει αυτή την κατάσταση, με την οποία σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένος.
} Αυτοί που ακούν εύκολη κριτική, αν έχουν τα κότσια και τις απαραίτητες προϋποθέσεις, μπορούν να κάνουν πρόταση στο Πρόεδρο του Α.Σ., και αφού ο Θανάσης Κατσαρής αξιολογήσει την κατάσταση, μπορεί να τους αναθέσει την ΚΑΕ.
} Αυτή είναι η αλήθεια, και ό,τι άλλο γράφεται ή λέγεται, είναι να ΄χαμε να λέγαμε, και αυτό που επιθυμούν ορισμένοι είναι να προκαλέσουν εντυπώσεις, και τίποτα παραπάνω.

} Μπορεί ο ΠΑΟΚ να υπέστη βαριά ήττα από τη Γερμανική ΣΑΛΚΕ, αλλά το φαγοπότι που έπεσε στο Εστιατόριο του 3ου ορόφου του γηπέδου, δεν έχει προηγούμενο.
} Ο συνωστισμός που υπήρξε στο εστιατόριο ήταν πρωτόγνωρος, και οι μπύρες που καταναλώθηκαν θα μπορούσαν να σχηματίσουν ποτάμια.
} Παρά το γεγονός ότι οι Γερμαναράδες ήρθαν νηστικοί, ο δικός  πρώην παράγοντας πάλι έδειξε τα…. προσόντα του, αδειάζοντας τα πιάτα το ένα μετά το άλλο.
} Για να μπερδέψει μάλιστα την  κατάσταση απλά άλλαζε... στέκι, αλλά υπάρχουν αρκετοί που είναι ενημερωμένοι για τις… επιδόσεις του, και τον φωτογράφιζαν, χωρίς αυτός να συγκινείται.

} Η ήττα, αλλά και ο τρόπος που έχασε ο ΠΑΟΚ από την ΣΑΛΚΕ, δεν απογοήτευσε μόνο τους φιλάθλους αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος νωρίς την Παρασκευή την κοπάνησε για το Ροστόφ.
} Αυτοί που επίσης έχασαν ένα τεράστιο πριμ από τον μεγαλομέτοχο είναι οι παίκτες, που απέδειξαν με την εμφάνισή τους, ότι είναι περιορισμένων δυνατοτήτων.
http://www.balladoros.com/pasadoros-nea.php?news=11356
Μετά τις επιτυχίες του Ίβιτς τις...καθημερινές, ο Σαββίδης να βρει έναν προπονητή και για τις… γιορτές! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Φεβρουαρίου 19, 2017 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.