Πήρε χαμπάρι τα μανατζεριλίκια;

Λίγοι αμφισβητούν, ότι πέρσι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο με το  σπαθί του, παρά τα εμπόδια που συνάντησε μέσα και  έξω από το γήπεδο από το σύστημα, και ειδικότερα από τον βρώμικο Λιμάνι.
} Στη φετινή αγωνιστική περίοδο δεν τα πήγε και τόσο καλά, και αυτό κατά τη δική μας πάντα εκτίμηση οφείλεται στο νέο  Πορτογάλο τεχνικό της ομάδας.
} Ο Φερέιρα, και εμείς δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, δεν κατάφερε να αξιολογήσει τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, με αποτέλεσμα να επιμένει στη χρησιμοποίηση παικτών, που έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν να σηκώσουν τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ.

} Επίσης, δεν χρειάζεται αναφέρουμε για μια ακόμη φορά, ότι η άστοχη δήλωσή του για τον Ελ Καντουρί , τον στιγμάτισε και θα τον ακολουθεί σε όλη την προπονητική του πορεία.
} Ακόμη, στα αρνητικά εντάσσουμε εμείς το γεγονός, ότι παίκτες που αποκτήθηκαν και στοίχησαν αρκετά λεφτά στο ΠΑΟΚ όπως είναι ο Εσίτι, δεν βοήθησαν σχεδόν καθόλου την ομάδα.
} Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει αντιληφθεί, ότι ενώ το μπάτζετ της ομάδας είναι αρκετά υψηλό, αυτό οι παίκτες δεν το έχουν δείξει μέσα στο γήπεδο.
} Το μπάτζετ του ΠΑΟΚ είναι υψηλό, γιατί οι παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα έχουν όλοι η σχεδόν όλοι υπέρ κοστολογηθεί.
} Όταν ένας παίκτης στοιχίζει μερικά εκατομμύρια, και με βάσγ τις εμφανίσεις του δεν κατάφερε να δικαιολογήσει ούτε ένα μικρός μέρος των χρημάτων που τσέπωσε τότε η ζημιά που προκάλεσε στο ΠΑΟΚ είναι διπλή.

} Ο ΠΑΟΚ έχει μοιράσει αρκετούς παίκτες σε διάφορες ομάδες που αγωνίζονται ως δανεικοί, αλλά αν εξαιρέσουμε τον τρελο-Ουάρντα , όλοι οι άλλοι κινήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα.

} Αρκετοί είναι αυτοί που εκφράζουν την απορία τους λέγοντας, πως είναι δυνατόν με Πρόεδρο τον Ζαγοράκη , να έχουν φορέσει τη φανέλα παίκτες μεγάλου βεληνεκούς, όπως είναι οι Γκαρσία, Κοντρέρας, Βιειρίνια, Βιτόλο, Μουσλίμοβιτς και άλλοι, και σήμερα που υπάρχει άνεση χρημάτων, να έρχονται στο ΠΑΟΚ μετριότητες και με υψηλό κόστος;
} Μήπως θα πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης να σταματήσει ορισμένους μάνατζερ να παίζουν περίεργα παιγνίδια σε βάρος του ΠΑΟΚ;
} Μήπως πρέπει να ζητήσει τη βοήθεια του Θοδωρή Ζαγοράκη, αφού ο Ζαγόρ γνωρίζει την... πηγή των καλών και καταξιωμένων παικτών;

} Εν πάση περιπτώσει, πιστεύουμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει τις απαραίτητες κατευθύνσεις , και οι παίκτες που θα επιλέγονται για τον ΠΑΟΚ, θα πληρώνονται στην πραγματική τους αξία και γι αυτά που θα προσφέρει, και όχι γι αυτά που πιθανόν έχει προσφέρει σε άλλες ομάδες.

} Νομοθετική ρύθμιση ετοιμάζει ο Αυγενάκης για να εξυπηρετήσει πάλι τα συμφέροντα του Ολυμπιακού, και λίγο παρακάτω θα σας εξηγήσουμε με ποιο τρόπο.
} Μετά από την νομοθετική ρύθμιση, ο σημερινός Πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στις εκλογές  που θα διεξαχθούν φέτος το Φθινόπωρο.
} Από την δική του πλευρά ο Γιώργος Βασιλακόπουλος κρίνει ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι Αντισυνταγματική, και έχει προσφύγει στα δικαστήρια.
} Ο αποκλεισμός του Γιώργου Βασιλακόπουλου από τις εκλογές της ΕΟΚ, άνοιξε την όρεξη στον Φασούλα με τις υποδείξεις του Ολυμπιακού φυσικά, και δηλώνει ότι θα διεκδικήσει την Προεδρία στην Ομοσπονδία.

} Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος που είναι γνωστό ότι αποφεύγει τις εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης, μίλησε σε ένα συγκεκριμένο Μέσο, και μας έκανε εντύπωση η αναφορά του στον Θανάση Κατσαρή και στον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.
} Για τον πρώτο μίλησε ιδιαίτερα κολακευτικά, ενώ θετικός ήταν και για τον Πρόεδρο του  ΕΣΑΚΕ, τον οποίο χαρακτήρισε με νέο με ανοιχτό μυαλό.
} Αναφέρθηκε και στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ λέγοντας, ότι είναι τραγικό να βλέπει κανείς την ομάδα που για δεκαετίες έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, να κινδυνεύει να πέσει κατηγορία.
} Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας ταχεία ανάρρωση στο Χρήστο Καραμπέρη που αντιμετώπιση κάποιο πρόβλημα υγείας, αντιμετωπίστηκε όμως με επιτυχία και επέστρεψε στο σπίτι του.
} Είναι  ένα τίμημα που πληρώνει ο Χρηστάκης για τον ΠΑΟΚ, που τον λάτρεψε και τον υπηρέτησε με συνέπεια πολλά χρόνια.
} Χρήστο φρόντισε να επιστρέψεις υγιείς στο πάγκο της ομάδας, γιατί ο ΠΑΟΚ σε χρειάζεται , αφού κάποιοι όψιμοι παράγοντες απέτυχαν να παίξουν αυτό τον ρόλο.


} Είναι αλήθεια, και εμείς δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι ο διοικητικός πήχης στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, έχει πέσει πολύ χαμηλά.

} Από την εποχή Βεζυρττζή, περάσαμε στην εποχή Πανελούδη, και στη συνέχεια άρχισαν οι διοικήσεις να εναλλάσσονται η μία μετά την άλλη, μέχρι που φτάσαμε να κάνει τον Πρόεδρο στη ΚΑΕ, ακόμη και ο συμπαθής κατά τα άλλα Άρης Καρακούσης.

} Ας ευχηθούμε, ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα σταματήσει αυτόν τον διοικητικό κατήφορο, θα αναλάβει και το μπάσκετ, και θα φροντίσει να επιλέξει ένα σοβαρό παράγοντα που θα αναλάβει την Προεδρία στη ΚΑΕ.


} Ξέρουμε ότι θα ενοχληθούν πάλι ορισμένοι ευαίσθητοι, αλλά για μας αυτός που μπορεί να δώσει την απαραίτητη αξιοπιστία στη ΚΑΕ, είναι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, που όμως δεσμεύεται με την Προεδρία στον ΕΣΑΚΕ.
http://www.balladoros.com/pasadoros-nea.php?news=18701
Πήρε χαμπάρι τα μανατζεριλίκια; Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 15, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.