“Είναι τρελός ο πρόεδρος”! Νέος πακτωλός εκατομμυρίων μπαίνει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Αυτό που κάνει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ είναι κάτι που δεν το φανταζόταν πριν 10 χρόνια, ούτε ο πιο φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ, γιατί είναι σα να τον έστειλε ο Θεός!
Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι έχει βάλει έως τώρα πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και βάζει άλλα 10, 15, ίσως και 20, στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, που θα αποφασιστεί στις 5 Ιουνίου!
Πακτωλός εκατομμυρίων και πάλι στον ΠΑΟΚ, με μοναδικό στόχο να κλείσει η χρονιά νορμάλ και να υπάρχει χρήμα για τις μεταγραφές του καλοκαιριού και όλες τις υποχρεώσεις!
Εδώ ταιριάζει απόλυτα το “είναι τρελός ο πρόεδρος” που φωνάζουν οι ΠΑΟΚτσήδες οπαδοί και μιλάνε για έναν άνθρωπο που ΄’εχει δώσει μέχρι τώρα την αίγλη που έλλειπε από τον ΠΑΟΚ, τον τσαμπουκά και την αποφασιστικότητα που ήθελαν οι οπαδοί από τον ηγέτη της ομάδας τους.
Συνεχίζει να “αφιερώνει’ με εκατομμύρια, στο λαό του Δικεφάλου, να κλείνει στόματα, να θέλει να κάνει κι άλλα μεγάλα βήματα με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Θέλει να φτιάξει και το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ για να γίνει ο ευεργέτης των 100 χρόνων ζωής του ΠΑΟΚ, το 2026!!
Ιβάν Σαββίδης, “μάννα εξ ουρανού” για τον ΠΑΟΚ!
https://www.sfina.gr/podosfairo/einai-trelos-o-proedros-neos-paktolos-ekatommurion-mpainei-stin-pae-paok/
“Είναι τρελός ο πρόεδρος”! Νέος πακτωλός εκατομμυρίων μπαίνει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 15, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.