Στάθηκε όρθιος και... αγκάλιασε τη 2η θέση Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα σημαντικό βήμα στο ΟΑΚΑ με φόρα από το Φάληρο και πάει στην Τούμπα για να "κλειδώσει" τη 2η θέση

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε όρθιος και στο ΟΑΚΑ, αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 με την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που ίσως και να άξιζε και περισσότερα και πλέον, κρατάει την τύχη στα χέρια του.
Το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα ήταν ανώτερο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, με αποκορύφωμα το γκολ του Ακπόμ που ακυρώθηκε από τον Μακέλι, αλλά και το δοκάρι του Στοχ στο φινάλε.

Οι δύο ομάδες έδωσαν πολλές μάχες στο κέντρο, με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτός που είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία και την ΑΕΚ να πιέζει στο φινάλε, ψάχνοντας το γκολ, σε ένα σημείο πάντως που ο "Δικέφαλος" έφτασε πιο κοντά στο γκολ, με τον Στοχ να σημαδεύει το δοκάρι.

Πλέον, ο "Δικέφαλος" έχει μπροστά του το παιχνίδι με τον Άρη στην Τούμπα, με την ΑΕΚ να πηγαίνει στο Φάληρο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι όλα θα κριθούν την Κυριακή το βράδυ, με φόντο τη 2η θέση.

Ίδια "συνταγή", πρόβλημα της τελευταίας στιγμής

Ο Αμπέλ Φερέιρα επέμεινε στο 3-4-3 που προτιμάει στα τελευταία παιχνίδια, βλέποντας πάντως τον Ίνγκασον να τίθεται οριστικά νοκ άουτ λίγο πριν από τη σέντρα, με τον Ισλανδό να δοκιμάζει το πόδι του στο ζέσταμα και να μην μπορεί να ξεκινήσει.

Στο τέρμα ήταν και πάλι ο Πασχαλάκης και οι τρεις πίσω ήταν οι Μιχάι, που πήρε τη θέση του Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδης.

Οι Ροντρίγκο, Εσίτι, Μαουρίσιο και Γιαννούλης ήταν μπροστά, με τους Μπίσεσβαρ, Τζόλη και Ακπόμ στην επίθεση.



Υπεροχή με το... καλημέρα

Στο ξεκίνημα του αγώνα και μέχρι το cooling break δεν παίχτηκε μπάλα στο ΟΑΚΑ, καθώς το παιχνίδι είχε πολλές διακοπές, με εξαίρεση τη φάση του 14ου λεπτού. Ο Εσίτι έκανε το λάθος, ο Μάνταλος το εκμεταλλεύτηκε και σούταρε δυνατά, με τον Πασχαλάκη να αντιδρά σωστά και να διώχνει σε κόρνερ.

Σταδιακά, οι παίκτες του Φερέιρα ανέβασαν στροφές, είχαν συντριπτικά με το μέρος τους την κατοχή κι έψαχναν διαδρόμους για να απειλήσουν, με τις μάχες του κέντρου να είναι αρκετές κι ουσιαστικά τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται.

Σκόραρε ο Ακπόμ, αλλά...

Στο 27' ο Μπίσεσβαρ... ισοφάρισε στις ευκαιρίες, δοκιμάζοντας το πόδι του, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ, ενώ το πρώτο μέρος σημαδεύτηκε από το γκολ του Ακπόμ που δε μέτρησε στο 31ο λεπτό, με τον Μακέλι να βλέπει επιθετικό φάουλ του Άγγλου στον Οικονόμου, σε μία φάση που ήταν ξεκάθαρο ότι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ απέφυγε τον αντίπαλό του, καλύπτοντας το χώρο του.



Το 0-0 παρέμεινε μέχρι και το φινάλε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, μετά από ένα ημίχρονο όπου ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και την υπεροχή.

Ορεξάτος ο ΠΑΟΚ
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει αρκετά ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο, καθώς σε διάστημα δύο λεπτών έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο ΟΑΚΑ, με τον Τζόλη και τον Μαουρίσιο να δοκιμάζουν δυνατά σουτ εκτός περιοχής και την μπάλα και στις δύο περιπτώσεις να περνάει μόλις άουτ.

Στο 62' η ΑΕΚ προσπάθησε να "απαντήσει", με τον Βέρντε να πιάνει ένα δυνατό γυριστό και τον Πασχαλάκη να φωνάζει και πάλι "παρών", ενώ λίγο αργότερα οι "ασπρόμαυροι" πάγωσαν, βλέποντας τον Γιαννούλη να πέφτει στο έδαφος πιάνοντας το γόνατό του αλλά λίγο μετά ο αμυντικός του ΠΑΟΚ σηκώθηκε χωρίς πρόβλημα.

Ο Φερέιρα έριξε στη "μάχη" αρχικά τον Σφιντέρσκι και στη συνέχεια τους Στοχ και Λημνιό, θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα του, με το ρολόι να κυλάει στο ΟΑΚΑ και το 0-0 να παραμένει.

Στο 86' ο ΠΑΟΚ έχασε τεράστια ευκαιρία για να βρει το "χρυσό" γκολ, με τον Στοχ να πιάνει έναν... κεραυνό και να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα, που ήταν θεατής στη συγκεκριμένη φάση, με τον Σλοβάκο να τα βάζει με την τύχη του, ενώ στις καθυστερήσεις ο Πασχαλάκης είπε εντυπωσιακά "όχι" σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βέρντε, διώχνοντας με το ένα χέρι.

Το 0-0 παρέμεινε μέχρι και το τέλος, με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν και τον ΠΑΟΚ να κρατάει πλέον την τύχη του στα χέρια του, με φόντο την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και το παιχνίδι με τον Άρη στην Τούμπα, όντας στο +3 από την ΑΕΚ.
https://www.paok24.com/playoffs/153481/stathike-orthios-kai-agkaliase-ti-2i-thesi
Στάθηκε όρθιος και... αγκάλιασε τη 2η θέση Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα σημαντικό βήμα στο ΟΑΚΑ με φόρα από το Φάληρο και πάει στην Τούμπα για να "κλειδώσει" τη 2η θέση Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 16, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.