Αυτή θα είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη!

Μετά την δικαίωση στο CAS και περιμένοντας την οριστική (τυπική, λένε οι νομικοί του) δικαίωση του ΠΑΟΚ με την επιστροφή των 7 βαθμών, σήμερα (21:45, Novasports 1), μπαίνει στη μάχη του «Γ. Καραϊσκάκης», κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Η αποστολή (με 24 παίκτες) που βρίσκεται από χτες στην Αθήνα, είναι διπλού στόχου, αφού θα παραμείνουν όλοι στην πρωτεύουσα, δεδομένου ότι την Τετάρτη το βράδυ παίζουν και δεύτερο «τελικό» κόντρα στην ΑΕΚ (ΟΑΚΑ).
Από τα αποτελέσματα αυτών των δυο αγώνων θα κριθεί εάν ο ΠΑΟΚ κερδίσει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, έχοντας τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ την κόντρα με τον Άρη, στην Τούμπα.
Ο κόουτς Αμπέλ Φερέρτα δεν προτίθεται να κάνει σπουδαίες αλλαγές, εκτός εάν πάλι θελήσει να… εντυπωσιάσει, αλλά δεν πήρε μαζί του τον Πέλκα, που θεωρείται ανέτοιμος.
Εκτός θα είναι κι ο Λάζαρος Λάμπρου – που έμεινε στο γυμναστήριο – με τους Μίσιτς , Ντόουγκλας.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Μάτος, Μιχαηλίδη, Ίνγκασον, Βαρέλα, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Γιαννούλη, Μπίσεσβαρ και Άκπομ.
Στην αποστολή είναι και οι Ζίφκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Μιχάι, Κρέσπο, Βέρνμπλουμ, Βιεϊρίνια, Λημνιός, Τσιγγάρας, Ζαμπά, Στοχ, Σφιντέρσκι και Τζόλης.
Αυτή θα είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 12, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.