Έτσι χάλασε του Γιαννούλη στην Γκενκ…

Συγκοινωνούντα δοχεία είναι οι μεταγραφές στο ποδόσφαιρο, πολύ συχνά μία μετακίνηση φέρνει ντόμινο εξελίξεων και αλυσιδωτές αντιδράσεις.
Βελγικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 23χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Γκενκ, Μπόρζες Νέτο, ο οποίος όμως όλα δείχνουν ότι θα πάει δανεικός για ένα χρόνο στην Βάσκο Ντα Γκάμα, με την οποία υπάρχει προφορική συμφωνία.
Το παρασκήνιο της υπόθεσης είναι πως η Γκενκ εδώ και καιρό ψάχνει για αριστερό μπακ και αυτός που ήταν πρώτος σε όλες τις λίστες της, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ήταν ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος είχε λάβει θετική έγκριση και το πράσινο φως από το scouting του συλλόγου.
Ωστόσο, το πρόβλημα ήταν το οικονομικό. Οι Βέλγοι δεν ανέβηκαν ποτέ στα νούμερα που κοστολογούσε ο ΠΑΟΚ τον διεθνή μπακ (τουλάχιστον 5 εκατομμύρια) και η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ.
Μάλιστα η Γκενκ δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου Μεξικανού αριστερού μπακ Χεράρδο Αρτεάγα, ο οποίος ήρθε από την Σάντος Λαγκούνα έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Ένας μπακ με ανάλογα χαρακτηριστικά του Γιαννούλη (επιθετικογενής, νεαρός, εξελίξιμος, με μεταπωλητική αξία), με την Γκενκ να δείχνει με αυτή την κίνηση ποιο ήταν το ταβάνι της (τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ) για την απόκτηση αριστερού μπακ αυτό το καλοκαίρι...
Έτσι χάλασε του Γιαννούλη στην Γκενκ… Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 06, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.