Πρωινός Τύπος (12/5): Αίμα κι άμμος το ματς στην Τούμπα.O ΠΑΟΚ και θέλει και μπορεί να πάρει νίκη και στους δύο τελικους.

ΑΡΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ - METROSPORT

Στον μεθαυριανό τελικό, μετρούν όλες ιδιαιτέρως, οι παρουσίες παικτών και για τη μια και για την άλλη πλευρά του μετώπου της Τούμπας. Κι εδώ ο ΠΑΟΚ μειονεκτεί έναντι του Ολυμπιακού. Να εξηγηθούμε, για να μην παρεξηγηθούμε. Για τους φιλοξενούμενους ο τελικός της Κυριακής δύναται να καταστεί κι ως νυν υπέρ πάντων αγώνας τους. Έχει την ίδια ακριβώς σημασία γι' αυτούς με τη σημασία την οποία έχει για τους γηπεδούχους. Για τους γηπεδούχους όμως, δύναται να καταστεί ως νυν υπέρ πάντων αγώνας τους με μία διαφορά. Γι' αυτούς έπεται κι ένας άλλος ανάλογος αγώνας. Ο τελικός του κυπέλλου. Χρειάζεται ξεχωριστή προσέγγιση ο τελικός της Κυριακής από τον ΠΑΟΚ. Έπεται κι ο άλλος, βλέπετε. Εδώ ακριβώς είναι το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού. Ο προπονητής τον «ερυθρόλευκων» θα παίξει τα ρέστα του. Ο προπονητής του «δικεφάλου» οφείλει, να προσέξει παίζοντας τα. Έπεται κι άλλος τελικός. Σύγκριση τους δε χωρά αλλά... Και γιατί να γίνει σύγκριση; O ΠΑΟΚ και θέλει και μπορεί να πάρει νίκη και στους δύο. Εξάλλου σε αυτόν της Κυριακής έχει και το σημαντικότατο και καθοριστικότατο πλεονέκτημα της έδρας. Τούμπα είναι αυτή. Με ατμόσφαιρα -εμείς επισημαίνουμε- σε θερμοκρασία... βρασμού!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΛΑΚΗΣ – SPORTDAY

Ούτε στον ΠΑΟΚ, ούτε στον Ολυμπιακό πιστεύουν τέτοια πράγματα. Ότι δηλαδή η ΑΕΚ, χορτασμένη απ' το πρωτάθλημα, θα αδιαφορήσει για τον τελικό του Κυπέλλου και ούτε λίγο – ούτε πολύ θα αφήσει τον ΠΑΟΚ να το σηκώσει. Ποια ομάδα θα αδιαφορούσε στην προοπτική να κάνει το νταμπλ; Γιατί να το κάνει η ΑΕΚ, που στο κάτω-κάτω της γραφής όποτε ο ΠΑΟΚ την πετυχαίνει στον τελικό τής δίνει και καταλαβαίνει. Επομένως μεθαύριο στην Τούμπα το παιχνίδι θα είναι “αίμα κι άμμος”. Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίζει για δύο αποτελέσματα, αλλά αυτό δεν λέει πολλά πράγματα. Για να πάρεις την ισοπαλία, όταν μάλιστα η άμυνά σου δεν είναι δα η καλύτερη, οφείλεις να κοιτάς συνεχώς προς το αντίπαλο τέρμα. ΜΕ την έννοια αυτή, στην Τούμπα το πιθανότερο είναι να δούμε ένα παιχνίδι ανοιχτό και τις δύο ομάδες να έχουν στον νου τους πώς θα καταφέρουν να σκοράρουν. 

Προφανώς, ο τρόπος που θα το επιδιώξουν δεν θα είναι ο ίδιος. Ο ΠΑΟΚ με σημαντικές επιστροφές, όπως αυτές του Ίνγκασον και του Αουγκούστο, θέλει να κλείσει τη χρονιά με επιτυχία μπροστά στο κοινό του, που θα του δώσει τη δυνατότητα να παίξει για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολυμπιακός, έτσι όπως τα κατάφερε φέτος, δεν έχει παρά να αφήσει ανοιχτή την πόρτα για το Γιουρόπα περιμένοντας την έκβαση του τελικού. Θα μου φανεί έκπληξη αν σε αυτό το ντέρμπι δεν κάνει ό,τι ακριβώς στα προηγούμενα δύο, με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1082935_proinos-typos-12/5-aima-ki-ammos-mats-stin-toympa-oti-pio-sobaro-ehei-tyhei-ston

 

Πρωινός Τύπος (12/5): Αίμα κι άμμος το ματς στην Τούμπα.O ΠΑΟΚ και θέλει και μπορεί να πάρει νίκη και στους δύο τελικους. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 12, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.