Μπέος: «Γι΄ αυτό ανακάλεσα την αρχική μου απόφαση» Η επιστολή του Δημάρχου Βόλου στον Τάκη Μπαλτάκο και η επικοινωνία του με Σαββίδη, Μελισσανίδη!

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 24 Μαΐου, θα διεξαχθεί – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, καθώς όπως διαβάσατε νωρίτερα στο PAOK24, o Αχιλλέας Μπέος παραχωρεί τελικά το γήπεδο όπως ενημέρωσε με επιστολή του στην ΕΠΟ.

 

Μπέος: «Ούτε εγώ θα παραστώ στον τελικό»

Να… ξεχάσουν το κινητό του προτρέπει κάθε ενδιαφερόμενο ο Δήμαρχος Βόλου!

Αφού όρισε σε απόλυτο βαθμό τους κανόνες του παιχνιδιού, δηλαδή τους όρους με τους οποίους θα διεξαχθεί ο τελικός του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Αχιλλέας Μπέος θέλησε να ενημερώσει τους… διαδικτυακούς φίλους του πως καλό θα είναι να… ξεχάσουν το κινητό του εάν επιθυμούν εισιτήρια!

Θα ήθελα να ενημερώσω προς πάσα κατεύθυνση ότι τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο, τον διοργανώνει η ΕΠΟ που είναι και η μόνη και αποκλειστικά υπεύθυνη για την διάθεση των προσκλήσεων.

Γι αυτό το λόγο, μέχρι την ημέρα του τελικού, ξεχάστε το κινητό μου. Αλλωστε ούτε εγώ θα παραστώ στον τελικό του κυπέλλου και θα τον παρακολουθήσω από την τηλεόραση” έγραψε ο Δήμαρχος Βόλου στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook.

https://www.paok24.com/podosfairo/421843/mpeos-oyte-ego-tha-parasto-ston-teliko/

Μπέος: «Γι΄ αυτό ανακάλεσα την αρχική μου απόφαση» Η επιστολή του Δημάρχου Βόλου στον Τάκη Μπαλτάκο και η επικοινωνία του με Σαββίδη, Μελισσανίδη! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 12, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.