Να επιστρέψει στις νίκες δύο χρόνια μετά! Σημαντικό παιχνίδι απ΄όλες τις απόψεις το αυριανό για τον Δικέφαλο.

Η κλεψύδρα του φετινού πρωταθλήματος σιγά σιγά αδειάζει με τον ΠΑΟΚ να μετράει αντίστροφα για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και το πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για 69η φορά με γηπεδούχο τον Δικέφαλο, ο οποίος έχει υποδεχθεί τους «ερυθρόλευκους» σε Τούμπα, Σέρρες και …Τρίκαλα. Οι «ασπρόμαυροι» μετρούν 32 νίκες, 18 ισοπαλίες και 18 ήττες (η μία στα χαρτιά). Για την διαδικασία των πλέι οφ η παράδοση είναι μοιρασμένη, καθώς οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 4 φορές από το 2009 έως σήμερα, μετρώντας αμφότερες από δύο νίκες.

Στο αυριανό παιχνίδι θα κριθεί το ποια ομάδα θα τερματίσει στην τρίτη θέση και μαζί το εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης σεζόν (σ.σ. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο και μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου).

Πέρα από το τεράστιο κίνητρο της τρίτης θέσης, ο Δικέφαλος θέλει να πάρεις το τρίποντο για να επιστρέψει παράλληλα στις νίκες μετά από δύο χρόνια απέναντι στον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Τελευταία νίκη χρονολογείται στις 18 Απριλίου 2021, όπου επικράτησε με 2-0 για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ χάρη σε δύο τέρματα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Από εκείνο το παιχνίδι μέχρι και το αυριανό, μεσολάβησαν τέσσερις αναμετρήσεις (σ.σ. τρεις για το πρωτάθλημα και 1 για το κύπελλο), στις οποίες η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κατάφερε να κερδίσει τους Πειραιώτες, καταγράφοντας 3 ισοπαλίες και μία ήττα.

https://www.paok24.com/podosfairo/421929/na-epistrepsei-stis-nikes-dyo-chronia-meta/

 ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΑΟΚ ΕΔΩ http://geoponos-bet-paok.blogspot.com/search/label/Ποδόσφαιρo%20Paok?max-results=20

Να επιστρέψει στις νίκες δύο χρόνια μετά! Σημαντικό παιχνίδι απ΄όλες τις απόψεις το αυριανό για τον Δικέφαλο. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 13, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.