Βόρειος Όμιλος: Τρίποντο... πενταλέπτου για τον ΠΑΟΚ Β' στην Ευκαρπία.ΠΑΟΚ Β – Θεσπρωτός 2-1: Πάτησε γκάζι με δημιουργό Μπράντονιτς. Νίκη για τον Δικέφαλο που μένει ψηλά στη βαθμολογία

Νικητής βγήκε ο ΠΑΟΚ Β' από την αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό στη Θεσσαλονίκη, ενώ και ο γηπεδούχος Απόλλωνας κατάφερε να αντιδράσει κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' και να πανηγυρίσει ένα τρίποντο «χρυσάφι».

ΠΑΟΚ Β' - Θεσπρωτός 2-1

Το έβδομο παιχνίδι αήττητος συμπλήρωσε ο Δικέφαλος (4-3-0), δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Θεσπρωτό. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μέσα σε πέντε λεπτά «καθάρισε» το παιχνίδι, με τον Γκορντεζιάνι να βάζει τις βάσεις για την ομάδα του στο 49' και ο Δαρέλας να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 54' (2-0), μετά από κερδισμένο πέναλτι του Μπράντονιτς.

Οι φιλοξενούμενοι έπειτα προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα, έχοντας μάλιστα δοκάρι με τον Φακκή, ενώ ο Σάνι σημείωσε το 2-1 στο 79', διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (46′ Τασιούρας), Μελετίδης (46′ Μπράντονιτς), Κωττάς, Γιαξής, Νινούα (81′ Γρόσδης), Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Τσαούσης, Χατζηστραβός (81′ Αχμέντ), Γκορντεζιάνι (70′ Πανίδης).

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντότης, Βασιλάκης, Ρίζος, Κωνσταντίνου, Μαρτίνες, Μίγγος, Κουέβας, Ρούσης, Οικονομίκος, Δρίτσας.

Απόλλων Πόντου - Παναθηναϊκός Β' 2-1

Οι «ροσονέρι» ήταν αυτοί που «καιγόντουσαν» βαθμολογικά και τελικά πανηγύρισαν το τρίποντο, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από έξι αγώνες.

Με ένα γκολ από τον Ντοναλντόνι πριν τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου και με τον Εσαλό να διπλασιάζει τα τέρματα του Απόλλων στο 32' οι γηπεδούχοι επικράτησαν του Παναθηναϊκού, ο οποίος μείωσε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Αθανασακόπουλο.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μουμίν, Ντοναλντόνι, Αμπουντού, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Τσαγκαλίδης, Ντιαλόσι, Λαμπίρης, Εσαλό.

Παναθηναϊκός Β' (Αντωνίου): Μαργκόνο, Σερπέζης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Κυριόπουλος, Προδρομίτης, Ταβάρες, Σαρδέλης, Λαμψίας, Καραμπάς.

Στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής, ο Πανσερραϊκός επέστρεψε και μαθηματικά στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τον βαθμό που κατέκτησε στην Καρδίτσα (0-0).


Η επόμενη (26η αγωνιστική)


Α' Όμιλος
Παναθηναϊκός Β'-Αναγέννηση Καρδίτσας
Μακεδονικός-Απόλλων Πόντου
Βέροια Ν.Π.Σ-ΑΕΛ
Θεσπρωτός-Νίκη Βόλου
Αλμωπός Αριδαίας-ΠΑΟΚ Β'
Ηρακλής-Ηρακλής Λάρισας
Πανσερραϊκός-Διαγόρας

Ρεπό: Απόλλων Λάρισας

https://www.sdna.gr/podosfairo/1083408_boreios-omilos-triponto-pentaleptoy-gia-ton-paok-b-stin-eykarpia

 

Το «καθάρισε» σε δέκα λεπτά!

Εύκολη νίκη για τον Δικέφαλο κόντρα στον Θεσπρωτό

Ένα… εκρηκτικό δεκάλεπτο στην έναρξη του δεύτερου μέρους ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ Β, που επικράτησε με 2-1 του Θεσπρωτού στην Ευκαρπία και βρίσκεται πλέον με 44 βαθμούς, στο -1 από τη δεύτερη ΑΕΛ.

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο πεντάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Β ανέλαβε πλήρως τα ηνία του αγώνα, ψάχνοντας νωρίς το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα, με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο.

Η πρώτη τελική ήρθε με τον Γκορντεζιάνι στο 9′, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος δημιούργησε την πρώτη πραγματικά καλή στιγμή, με τον Δαρέλα να δοκιμάζει το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Τσιμόπουλο να τον σταματά με δύσκολη επέμβαση.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν ο κινητήριος μοχλός της δεύτερης ομάδας των «ασπρόμαυρων» στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης, δοκιμάζοντας το πόδι του σε ακόμα δύο περιπτώσεις (13′ και 15′) με την άμυνα να τον προλαβαίνει.

Γενικότερα ο ΠΑΟΚ Β είχε τον πρώτο λόγο, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα ούτε λίγο αργότερα με κοντινή προβολή του Γκορντεζιάνι (26′) και καλό σουτ του Ουεντραόγκο λίγο έξω από την περιοχή, στο 27′.

Το μοτίβο της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, αλλά να μην είναι ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια.

Μετά από αρκετή ώρα, στο 42′ ο ΠΑΟΚ Β έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Ο Χατζηστραβός έκανε όμορφη ατομική ενέργεια από τον άξονα, πήρε όλα τα διαθέσιμα μέτρα που βρήκε μπροστά του, με το πλασέ του από τα 20 μέτρα να φεύγει λίγο έξω.

Πριν από την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Πάμπλο Γκαρσία πέρασε τους Μπράνονιτς και Τασιούρα στις θέσεις του Μελετίδη και Κιτσάκη, με την είσοδο κυρίως του Βόσνιου να «ξεκλειδώνει» το παιχνίδι για τους «ασπρόμαυρους».

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν με άγριες διαθέσεις στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης, και ουσιαστικά «καθάρισαν» από νωρίς το παιχνίδι. Στο 49′ ο Μπράντονιτς ελίχθηκε από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και σούταρε δυνατά, με τον Τσιμόπουλο να βγάζει δύσκολα. Ο Γκορντεζιάνι μάζεψε το ριμπάουντ και από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο ΠΑΟΚ Β έφτασε μια ανάσα και από το 2-0, σε μια παρόμοια φάση. Ο Μπράντονιτς έτρεξε το γήπεδο από τα αριστερά, πέρασε τον τερματοφύλακα Τσιμόπουλο και έσπασε στον Γκορντεζιάνι, με το τελείωμα του να σταματά πάνω στα σώματα, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 52′ ο Γκορντεζιάνι βρέθηκε ξανά με χώρο στην αντίπαλη περιοχή, με το πλασέ του να φεύγει λίγο έξω.

Μια ατομική ενέργεια του Μπράντονιτς έμελλε να δώσει την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάρουν ξεκάθαρο προβάδισμα δύο τερμάτων στο 55′. Ο 24χρονος εξτρέμ έκανε μια ακόμα επέλαση  από τα αριστερά, με τον Τσιμόπουλο να τον ανατρέπει και τον διαιτητή Θεοχάρη να δείχνει την «άσπρη βούλα». Ο Δαρέλας ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε, για να κάνει το 2-0.

Ο Θεσπρωτός, που έπαιζε τις τελευταίες ελπίδες για την παραμονή του προσπάθησε να αντιδράσει μετά το «καυτό» δεκάλεπτο των «ασπρόμαυρων» και στο 60′ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, με τη κεφαλιά του Φακκή να  σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαλωμένου.

Ο ΠΑΟΚ Β έφτασε μια ανάσα και από το τρίτο γκολ, με τον Τσιμόπουλο να κάνει πολύ δύσκολη επέμβαση για να σταματήσει τον Γκορντεζιάνι σε τετ α τετ στο 67′.

Εκεί που το παιχνίδι έδειχνε να… σβήνει, κα κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην κόντρα και στο 79′ ο Σανί μείωσε στο 2-1, που αποδείχθηκε και το τελικό σκορ.

Με το σφύριγμα της λήξης μια μίνι ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έφερε την αποβολή του Πανίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): 1.Μπαλωμένος, 2.Κιτσάκης (46′ Τασιούρας), 3.Μελετίδης (46′ Μπράντονιτς), 4.Κωττάς, 5.Γιαξής, 6.Ουεντραόγκο, 7.Δαρέλας, 8.Νινούα (81′ Γρόσδης),  9.Γκορντεζιάνι (70′ Πανίδης), 10.Χατζηστραβός (81′ Αχμέντ), 11.Τσαούσης.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντότης, Βασιλάκης, Ρίζος, Κωνσταντίνου, Μαρτίνες, Μίγγος, Κουέβας, Ρούσης, Οικονομίκος, Δρίτσας.

https://inpaok.com/773277/to-katharise-se-deka-lepta/

Ο ΠΑΟΚ Β πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του επικρατώντας με 2-1 του Θεσπρωτού.

Ο Δικέφαλος έκανε όλη τη δουλειά στο δεύτερο μέρος, καθώς στα πρώτα 45 λεπτά είχε μες τις φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Τσιμόπουλου. Στο δεύτερο μέρος ο Μπράντονιτς πέρασε ως αλλαγή και ήταν φουριόζος.

Στο 49′ ο Μπράντονιτς κινήθηκε και έπιασε σουτ μέσα στην περιοχή, ο Τσιμόπουλος απέκρουσε και ο Γκορντεζιάνι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 54′ ο Μπράντονιτς κέρδισε πέναλτι από την ανατροπή του από τον Τσιμόπουλο και ο Δαρέλας ευστόχησε στην εκτέλεση για το 2-0. Στο 79′ ο Σιλά μείωσε με πλασέ για το τελικό 2-1.

Με τη λήξη του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων με τον Πανίδη να βλέπει κόκκινη κάρτα.

ΠΑΟΚ Β: 1.Μπαλωμένος, 3.Μελετίδης (46′ Μπράντονιτς), 4.Κωττάς, 5.Γιαξής, 2.Κιτσάκης (46′ Τασιούρας), 6.Ουεντραόγκο, 8.Νινούα (81′ Αχμέντ), 7.Τσαούσης, 10.Χατζηστραβός (81′ Γρόσδης), 11.Δαρέλας, 9.Γκορντεζιάνι (70′ Πανίδης)

Θεσπρωτός: Τσιμόπουλος, Ντότης, Βασιλάκης, Ρίζος, Κωνσταντίνου, Μαρτίνες, Μίγγος, Κουέβας, Ρούσης, Οικονομίκος, Δρίτσας.

https://www.paok24.com/podosfairo/422006/paok-v-thesprotos-2-1-patise-gkazi-me-dimioyrgo-mprantonits/

Βόρειος Όμιλος: Τρίποντο... πενταλέπτου για τον ΠΑΟΚ Β' στην Ευκαρπία.ΠΑΟΚ Β – Θεσπρωτός 2-1: Πάτησε γκάζι με δημιουργό Μπράντονιτς. Νίκη για τον Δικέφαλο που μένει ψηλά στη βαθμολογία Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 13, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.