Πρωινός Τύπος (21/5): Ο Λουτσέσκου είναι ο MVP του ΠΑΟΚ


 ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ – SPORTDAY

Ο Λουτσέσκου είναι ο MVP του ΠΑΟΚ-κατακτητή του πρωταθλήματος. Κυρίως για την ικανότητά του να φτιάχνει ομάδες εκμεταλλευόμενος ό,τι παίκτες βρει. Θυμηθείτε τον ΠΑΟΚ που ΄κανε το νταμπλ το 2018-19... Τότε έπρεπε να κρατά κεφάτους τους παίκτες του: φέτος ήταν το απόλυτο αφεντικό. Τα κατάφερε και τότε και τώρα με τρόπους ολότελα διαφορετικούς. Φέτος είδε την ευκαιρία και την άρπαξε: ο ανταγωνισμός ήταν χαμηλού σχετικά επιπέδου. 

Ο Λουτσέσκου κατάλαβε νωρίς τα πάντα. Κι άδραξε την ευκαιρία. 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ - ΤΑ ΝΕΑ

Μετά την ισοπαλία απέναντι στη Λαμία δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στην Ελλάδα πυ να πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το φετινό πρωτάθλημα. Καλά - καλά αν ρωτούσες τον Λουτσέσκου, πιθανότατα θα σου έλεγε ότι το σενάριο είναι επιστημονικής φαντασίας. Λίγες μέρες αργότερα, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για την όγδοη αγωνιστική των play offs στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ βρέθησε (σε live στιγμή της βαθμολογίας) στο μείον δέκα από την κορυφή (με ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό). 
Στο 80’ εκείνου του αγώνα η ΑΕΚ κέρδισε με 2-1 τον Δικέφαλο του Βορρά και τον άφηνε στο μείον δέκα από την κορυφή! Και εκτός πρωταθλήματος και μαθηματικά, αφού θα του απέμεναν τρία παιχνίδια. 

Ο ΠΑΟΚ είχε δέκα λεπτά για να μείνει ζωντανός και έμεινε. Κατάφερε να γυρίσει το ματς σε 3-2. Αλλά γνώριζε πως δεν του αρκούσε αυτό. Έπρεπε να κάνει ακόμα τρεις νίκες με τον Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη, να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα συνολικά για να πάρει το πρωτάθλημα. 
Και τελικά; Παίρνει ένα πρωτάθλημα που φέρνει σίγουρα μια συγκεκριμένη υπογραφή: αυτή του προπονητή του. Και όχι μόνο αγωνιστικά. Ο Λουτσέσκου χαμήλωσε ξαφνικά τους τόνους, προσπάθησε να πάρει τα φώτα από την ομάδα του, δούλεψε μετά αποδυτήρια του… κλειδαμπαρωμένα, με στεγανά και χωρίς μεγάλες κουβέντες. Είναι ξεκάθαρα το πρωτάθλημα του Λουτσέσκου. 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1199987_proinos-typos-21/5-o-loytseskoy-einai-o-mvp-toy-paok-apotyhimeni-i-sezon-gia-ton


Πρωινός Τύπος (21/5): Ο Λουτσέσκου είναι ο MVP του ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.