ΠΑΟΚ: Η «υπόκλιση» Γκαγκάτση - Γκοντσάρεβα στους πρωταθλητές και το πριμ του Ιβάν!

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, μέσω βιντεοκλήσης, ο Ιβάν Σαββίδης φώναξε «παρών» στην φιέστα των πρωταθλητών Ελλάδος, θέλοντας να ευχαριστήσει παίκτες και τεχνικό επιτελείο για την χαρά που έδωσαν στον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά και στον ίδιο.

Επισήμανε πως και ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη οικογένεια, αναγνώρισε την προσπάθεια όλων σε αυτόν τον δύσκολο και απαιτητικό μαραθώνιο και ξεκαθάρισε πως εκείνος αλλά και ο Γιώργος -που ήταν εκεί- θα είναι πάντα στο πλευρό τους. Χαρακτήρισε τον Μάκη Γκαγκάτση ως... σκακιστή, υπογραμμίζοντας πως έχει μία τεράστια εξέλιξη ως παράγοντας σε έναν χώρο τόσο απαιτητικό όπως είναι το ποδόσφαιρο.

Ο...κακός χαμός πάντως έγινε όταν αναφέρθηκε στην οικονομική επιβράβευση των πρωταθλητών, δηλαδή στο πριμ που θα λάβουν, ξεκαθαρίζοντας πως η Μαρία Γκοντσάρεβα θα επιληφθεί του θέματος, με τους παίκτες να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα: «Μαρία, Μαρία...».

Από την πλευρά της, η κ.Γκοντσάρεβα εξέφρασε την απόλυτη στήριξή της στο γκρουπ του Ραζβάν Λουτσέσκου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Αν κάτι έμαθα από τα χρόνια παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ, είναι να έχω πίστη σε αυτήν την ομάδα μέχρι την τελευταία στιγμή. Είχα πάντα την πίστη σε εσάς ότι μπορείτε, ότι θα τα καταφέρετε. Όπως ακριβώς και πράξατε, δίνοντας μεγάλη χαρά σε όλους μας».

«Ευχαριστώ» από τον πανευτυχή Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος αρκέστηκε να δηλώσει προς παίκτες και προπονητή: «Δεν θέλω να σας πω πολλά, μόνο ένα ευχαριστώ από καρδιάς...».

Ο επίλογος πάντως ανήκε στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος κλείνοντας το λόγο του, ευχήθηκε καλή ξεκούραση σε παίκτες και Λουτσέσκου, τονίζοντας όμως πως για τους συνεργάτες του «τώρα αρχίζει η δουλειά», δίνοντας το σύνθημα της επόμενης ημέρας!

 https://www.sdna.gr/podosfairo/1200042_paok-i-ypoklisi-gkagkatsi-gkontsareba-stoys-protathlites-kai-prim-toy-iban

ΠΑΟΚ: Η «υπόκλιση» Γκαγκάτση - Γκοντσάρεβα στους πρωταθλητές και το πριμ του Ιβάν! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.