Πρωινός Τύπος (20/6):Ο Ντέλιας, από ελπιδοφόρο ταλέντο, εξελίχθηκε, μέσα σε μία σεζόν, σε ηγετική προσωπικότητα...


 ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ - METROSPORT

Ο Ντέλιας, από ελπιδοφόρο ταλέντο, εξελίχθηκε, μέσα σε μία σεζόν, σε ηγετική προσωπικότητα. Απλά πιστεύω ότι ένα από τα πολλά προσόντα του είναι και το να χαίρεται το ποδόσφαιρο. Τον βοήθησε και αυτό το προσόν να φτάσει τόσο γρήγορα στο σημείο να κερδίζει και να χαίρεται. Αλλωστε, εγώ δεν είδα ποτέ την πρώτη του σεζόν με την πρώτη ομάδα να παίζει για την πάρτη του, ούτε κατάλαβα ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να χαίρεται το ποδόσφαιρο, αδιαφορώντας για το αν ο ΠΑΟΚ νικήσει ή χάσει.  

Κάποια στιγμή φοβήθηκα ότι θα “ευνουχιστεί” από τις συνεχείς παρατηρήσεις και τις κατσάδες του Λουτσέσκου και ότι θα αρχίσει να “αυτολογοκρίνεται”, οπότε θα χάσει την αυθεντικότητά του και δεν θα μπορεί να είναι χρήσιμος για την ομάδα. Οτι θα γίνει ένα ρομποτάκι, που θα υπακούει σε συγκεκριμένους κανόνες και περιορισμούς, οπότε θα πάψουμε να βλέπουμε αυτό το απρόοπτο, το “τρελό”, το “μαγικό”, που μόνος αυτός μπορεί ανά πάσα στιγμή να παρουσιάσει... Ευτυχώς, η ευφυία του Ντέλια, σίγουρα και ο χαρακτήρας του, τον βοήθησαν να μείνει ανέγγιχτος από τη σύγκρουση της ιδιοσυγκρασίας του με τα “ξεφωνητά” του προπονητή του. Ισα-ίσα, κατάφερε να ανεβεί επίπεδο, “παντρεύοντας” τη δική του... αλεγρία με τα “θέλω” του Λουτσέσκου, αναγκάζοντάς τον να δηλώνει σήμερα ότι “είναι ένας top παίκτης”.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1209184_proinos-typos-20/6-kommeni-kai-rammeni-i-klirosi-toy-panathinaikoy-apo-pano-rafi

Πρωινός Τύπος (20/6):Ο Ντέλιας, από ελπιδοφόρο ταλέντο, εξελίχθηκε, μέσα σε μία σεζόν, σε ηγετική προσωπικότητα... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 20, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.