Ιταλικά ΜΜΕ: «Ο Κοτάρσκι είναι σε όλες τις λίστες των σκάουτ αλλά ο ΠΑΟΚ... σουτάρει ψηλά»


 Τα τελευταία 24ωρα το όνομα του Ντόμινικ Κοτάρσκι φιγουράρει στον Τύπο της Ιταλίας καθώς τον συνδέουν με Πάρμα, Ίντερ, κι άλλες ομάδες - Τι αναφέρουν στη γείτονα χώρα και ποια τα δεδομένα για τον Κροάτη πορτιέρε του ΠΑΟΚ.

Με την περίπτωση του Ντόμινικ Κοτάρσκι ασχολούνται στην Ιταλία δεδομένου πως τα δημοσιεύματα της χώρας τον συνδέουν με αρκετές ομάδες. Όπως αναφέρεται στον Τύπο της χώρας, «ο Κοτάρσκι είναι από τους νεαρούς τερματοφύλακες που παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον», εστιάζοντας στη μεγάλη ικανότητά του να παίζει με τα πόδια. 

«Όπως είναι αναμενόμενο, δεν είναι μόνο η Πάρμα που ενδιαφέρεται για εκείνον. Αρκετοί σύλλογοι της Serie A παρακολουθούν τον Κοτάρσκι, ο οποίος είναι σε όλες τις λίστες των σκάουτ. Έκανε μία εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, σε ένα περιβάλλον υψηλής πίεσης που τον κάνει ελκυστικό σε πολλά κλαμπ της Ευρώπης». Μάλιστα, υπογραμμίζουν πως δεν έχει μόνο η Serie A σταμμένα τα μάτια της πάνω του αλλά και ομάδες του εξωτερικού.

Στα δημοσιεύματα των Ιταλών υπογραμμίζεται πως ο ΠΑΟΚ... σουτάρει πολύ ψηλά για τον Κοτάρσκι και «θα χρειαστούν 10 εκατ. ευρώ για να πειστούν οι Έλληνες, οι οποίοι έχουν ήδη απορρίψει πρόταση από την Αγγλία. Θα πρέπει επίσης να πειστεί ο παίκτης, ο οποίος μετά από μια σεζόν αυτού του επιπέδου είναι πολύ φιλόδοξος».

Στην ουσία του θέματος, το όνομα του Κοτάρσκι είναι λογικό να συζητιέται στην Ιταλία δεδομένου πως ο 24χρονος πορτιέρε ανήκει σε ιταλική μανατζερική στέγη και συγκεκριμένα σε αυτήν του Παστορέλο. Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στα διάφορα transferoom έχουν ερωτηθεί για τον Κοτάρσκι, χωρίς να προκύπτει κάτι περαιτέρω...

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ αλλά μετά από τέτοια σεζόν, σε αυτήν την ηλικία, είναι δεδομένο ότι αρέσει σε πολλές ομάδες και αναμφίβολα θα ακουστεί πολύ φέτος το καλοκαίρι.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1206604_italika-mme-o-kotarski-einai-se-oles-tis-listes-ton-skaoyt-alla-o-paok-soytarei

Ιταλικά ΜΜΕ: «Ο Κοτάρσκι είναι σε όλες τις λίστες των σκάουτ αλλά ο ΠΑΟΚ... σουτάρει ψηλά» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.