ΠΑΟΚ: Με δίψα για το Champions League

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Ο Κώστας Θυμιάνης έγινε χρονικά η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ και έχει μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, ο Μαντί Καμαρά, όμως, είναι η πρώτη μεγάλη κίνηση του καλοκαιριού για τον Δικέφαλο, καθώς αποτελεί ένα παίκτη με τεράστια ποιότητα και μεγάλη εμπειρία. Ο άσος από την Γουινέα, βάσει της ενημέρωσης που έχει δώσει η ΠΑΕ, αναμένεται να αφιχθεί στις 15:00 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 27χρονος μέσος θα δώσει το «παρών» στην πρώτη προπόνηση των «ασπρόμαυρων» που είναι προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και σύμφωνα με τα όσα λέει στους εκπροσώπους του και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ περιμένει πώς και πώς την έναρξη των προπονήσεων και την πρώτη πρόκληση που είναι το Champions League. Αλλωστε, αυτός ήταν ο βασικότερος λόγος που τον οδήγησε στον ΠΑΟΚ. Διψά για μεγάλα ματς ο Μαντί και μένει να δείξει την δίψα του πάνω στο τερέν.

Αναμονή λίγων ημερών για τον Μεϊτέ

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του Σουαλιό Μεϊτέ που βρίσκεται ακόμη στην Ιμπιθα της Ισπανίας για διακοπές, ούτε και χθες δόθηκε απάντηση στην πρόταση του ΠΑΟΚ για συμβόλαιο 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως.

Υπάρχει η πληροφορία ότι περιμένει μεγάλη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία (μάλιστα, στα αραβικά σόσιαλ μίντια γράφηκε από ορισμένους ότι ο Μεϊτέ περιμένει εγγράφως μία πρόταση από σαουδαραβικό σύλλογο), ωστόσο, αυτό παραμένει ακόμη αδιευκρίνιστο.

Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να περιμένει λίγες ακόμη μέρες τον Μεϊτέ, ενώ την ίδια ώρα δεν επιβεβαιώνονται από τον Δικέφαλο πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα της εναλλακτικής λύσης που «δουλεύει» η ΠΑΕ (συγκεκριμένα, δεν επιβεβαιώνονται ότι αυτή η εναλλακτική είναι ο Ολλανδός Κλάασεν ή ο Ρουμάνος Μάριν).

https://www.metrosport.gr/33-1718787698-jxd7mxbyon-990848

 

ΠΑΟΚ: Με δίψα για το Champions League Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 19, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.