ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η Μπάνια Λούκα

Ανοιχτό κράτησε τον δρόμο του ΠΑΟΚ προς τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League η σημερινή κλήρωση του 2ου γύρου αφού ο Δικέφαλος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο είτε της βοσνιακής Μπάνια Λούκα, είτε της αλβανικής Εγνάτια.

Η Μπάνια Λούκα είναι μία ομάδα της οποίας η χρηματιστηριακή αξία, με βάση το transfermarkt, υπολογίζεται στα 7,4 εκατομμύρια ευρώ, προφανώς δεν μπορεί να θεωρηθεί μεγάλο μέγεθος και πραγματικό εμπόδιο για τον σοβαρό ΠΑΟΚ. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Βοσνίας αφού έφτασε στον τίτλο για τρίτη φορά στην ιστορία της με απόσταση δύο βαθμών από τη Ζρινιέσκι.

Προπονητής της Μπάνια Λούκα είναι ο 43χρονος Μλάντεν Ζίζοβιτς ενώ από το ρόστερ της ξεχωρίζουν, ο 24χρονος Κροάτης Γιάκοβ Μπλάγκαιτς, που έχει χρηματιστηριακή αξία στις 700 χιλιάδες και στη σεζόν που πέρασε είχε 6 γκολ και 14 ασίστ σε 37 παιχνίδια. Μία ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι και ο Βόσνιος φορ Γιόβο Λούκιτς που μέτρησε 13 γκολ και 6 ασίστ σε 39 ματς της περασμένης σεζόν.

Η έδρα της είναι το Μπάνια Λούκα Σίτι που είναι χωρητικότητας 10 χιλιάδων θέσεων.

Οι πρωταθλητές Βοσνίας έχουν αποκτήσει ως τώρα ελεύθερους τους Μπαρτ Μέιχερς (Πετρολούλ), Ζινεντίν Μουστεντάναγκιτς (Βούκοβαρ), Τζούριχ Καρολίνα (Μιέτζ), Νίκολα Μιλίσεβιτς (Στουπτσάνιτσα), Ματέγια Στάσεβιτς (Ζβεζντάρα) και Λούκα Μισίμοβιτς (Ίνγκολσταντ Κ19).

https://www.metrosport.gr/paok-ayti-einai-i-mpania-loyka-990912

 

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η Μπάνια Λούκα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 19, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.