H διορία σε Μεϊτέ και το plan b. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Η κομβική υπόθεση του Μαντί Καμαρά έκλεισε θετικά για τους πρωταθλητές παρά τις μεταγραφικές σειρήνες που υπήρχαν στα αυτιά του 27χρονου ωστόσο μια καθυστέρηση παρουσιάζει το θέμα του Σουαλιό Μεϊτέ.

Ο 30χρονος Γάλλος χαφ δεν φαίνεται να βιάζεται να απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ και δείχνει πως περιμένει να… σκάσει κάτι δυνατό από Σαουδική Αραβία, αλλά ο Δικέφαλος δεν πρόκειται να περιμένει για πολύ ακόμα τον Μεϊτέ.

Από πλευράς Δικεφάλου σημειώνουν πως η πρόταση που του έκαναν είναι πολύ κοντά σε αυτά που ζήτησε ενώ αναφέρουν πως κόντρα στην στάση που τηρεί τώρα, είχε ενημερώσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι θέλει να παραμείνει και γι΄αυτό στράφηκαν άμεσα στην Μπενφίκα και πέτυχαν το deal με τους Πορτογάλους.

Όπως έχετε διαβάσει μέσα από το ρεπορτάζ του SFINA.GR, οι πρωταθλητές τα έχουν βρει με τους «λουζιτανούς» στο ποσό του 1.500.000 ευρώ για τον Μεϊτέ, δίνοντας ακόμα 500.000 ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μεϊτέ καλείται να δώσει μία οριστική απάντηση μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ειδάλλως ο ΠΑΟΚ θα στραφεί σε άλλη, δουλεμένη λύση. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μια περίπτωση παίκτη που αγωνίζεται σε κορυφαίο πρωτάθλημα που έχει μείνει ελεύθερος με πολύ σημαντικό βιογραφικό και έχει ήδη βρεθεί στο κάδρο των συζητήσεων και θα ενεργοποιηθεί αν και εφόσον δεν απαντήσει ο Μεϊτέ σε μια πρόταση αρκετά ελκυστικά που του έκανε ο Δικέφαλος.

https://www.sfina.gr/h-dioria-se-meite-kai-to-plan-b/

 

H διορία σε Μεϊτέ και το plan b. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 14, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.