Βαρύς ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε (1-0) από τη Χιμπέρνιαν δείχνοντας αμυντικές και δημιουργικές αδυναμίες

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε δυστοκία και ένα παιδικό λάθος του Κοτάρσκι και μοιραία γνώρισε την ήττα με 0-1 από τη Χιμπέρνιαν στην Ολλανδία.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου υπέπεσε σε αρκετά αμυντικά λάθη στο πρώτο μέρος, ενώ επιθετικά δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες γύρω από τα καρέ του Μπουρσίκ, αλλά καμία δεν εκμεταλλεύτηκε και πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, οι πολλές αλλαγές του Ρουμάνου έριξαν τον ρυθμό, οι φάσεις ήταν με το σταγονόμετρο και οι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας έδειξαν σημάδια κόπωσης από τις συνεχόμενες σκληρές προπονήσεις.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έδειξε αρκετές αδυναμίες που πρέπει άμεσα να καλυφθούν αν θέλει να σπάσει την...κατάρα και να μπει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο την ερχόμενη Τετάρτη (10/7, 19.00) με αντίπαλο την Γκενκ.

Ο αγώνας:

Η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι ανήκε στον ΠΑΟΚ μόλις στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Δικεφάλου κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα, ο Ντεσπόντοφ βγήκε απέναντι στον Μπουρσίκ, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του διεθνή μεσοεπιθετικού των πρωταθλητών Ελλάδας.

Τραγικό λάθος ο Κοτάρσκι και 0-1 η Χιμπέρνιαν

Δύο λεπτά μετά, οι Σκωτσέζοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Κοτάρσκι υπέπεσε σε ένα παιδικό λάθος, ο Μπόιλ έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1 στο 6΄.

Κρεσέντο χαμένων ευκαιριών για τον ΠΑΟΚ

Στο 19ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρία για να κάνει το 1-1, όταν μετά από κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Τάισον και ο Βραζιλιάνος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Δικέφαλος είχε μία ακόμα καλή στιγμή στο παιχνίδι. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τάισον, ο Καμαρά έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 27΄ ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά, με το σουτ του Καμαρά να καταλήγει έξω. Και κόντρα στη ροή του αγώνα, η Χιμπέρνιαν λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματά της. Μετά από σουτ, η μπάλα βρήκε στον Εκόνγκ και εξαιτίας του δυνατού αέρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά προς την εστία και ο Κοτάρσκι απέκρουσε σωτήρια με γροθιές σε κόρνερ. Από την εκτέλεση, ο Κροάτης γκολκίπερ είπε και πάλι ''όχι'' αυτή τη φορά σε κεφαλιά του Ο΄Χόρα.

Στο 35ο λεπτό ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα με τον Μουργκ, όμως το γκολ του Αυστριακού ακυρώθηκε για οφσάιντ και στο επόμενο λεπτό, οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Ντεσπόντοφ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Τόμας έκανε κακό τελείωμα.

Βαριά πόδια και άσφαιρος ο ΠΑΟΚ

Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος με τη συμπλήρωση 65 λεπτών. Ο Γκούμας έδωσε στον Σαμάτα, ο Τανζανός έκανε την παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά και πριν η μπάλα φτάσει στον Βιεϊρίνια οι αμυντικοί της Χιμπέρνιαν πρόλαβαν τον Πορτογάλο και έδιωξαν σε κόρνερ.

Στο 85΄ ο Δικέφαλος απείλησε με το σουτ του Κουαλιάτα να αποκρούει ο Γουόλακοτ σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Καμαρά, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον και Μπράντον Τόμας.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Ταλιχμανίδης, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ότο, Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Βιεϊρίνια, Γκούμας, Κουαλιάτα, Σαμάτα, Σμυρλής.

Χιμπέρνιαν: Μπουρσίκ, Μίλερ, Εκπιτέτα, Ο΄Χόρα, Ομπίτα, Μόρια, Κάμπελ, Κάντεν, Μπόιλ, Βέντε και Νιούελ.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Μέγκουα, Μπουσίρι, Μολότνικοφ, Λέβιτ και Γιουάν, Γουόλακοτ, Χάρμποτλ, Γουίτακερ, Άμος και Ταβάρες.

https://www.metrosport.gr/varis-o-paok-ittithike-apo-ti-ximpernian-deixnontas-amintikes-kai-dimiourgikes-adinamies-1000532

 

Βαρύς ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε (1-0) από τη Χιμπέρνιαν δείχνοντας αμυντικές και δημιουργικές αδυναμίες Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.