Μαντί ο λυτρωτής και απόδραση του ΠΑΟΚ από τη Λιβαδειά! Με τον Μαντί Καμαρά σε ρόλο λυτρωτή και τον Στέφαν Σβαμπ από τα έντεκα μέτρα να ''κλειδώνει'' το αποτέλεσμα (0-2) πήρε μία σημαντική νίκη στην Λιβαδειά απέναντι στην τοπική ομάδα, μένοντας μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να έχει αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του και τους Λόβρεν και Γκόμεζ να κάνουν το ντεμπούτο τους σε ένα παιχνίδι που ο Λεβαδειακός έδειξε από νωρίς τη διάθεση του να πρεσάρει ψηλά και τον ΠΑΟΚ να θέλει να επιστρέψει στις νίκες πριν τη διακοπή των Εθνικών Ομάδων.

Ο… ανανεωμένος σε επίπεδο προσώπων ΠΑΟΚ μπήκε στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς ‘’Λάμπρος Κατσώνης’’ με τον Γκόμες να δείχνει την ικανότητα του να προωθείται , τον Λόβρεν να βγάζει αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο αλλά και τους Σορετίρε – Μουργκ να συνεργάζονται σωστά , ψάχνοντας τον Τισουντάλι στην περιοχή του Γκαραβέλη.

Στο 4Ο λεπτό , ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Λεβαδειακού , μία φάση διαρκείας με πρωταγωνιστές τους Μπακαγιόκο και Ότο, χωρίς ωστόσο να φτάνει σε τελική άξια αναφοράς, ενώ το ίδιο συνέβη και 10 λεπτά αργότερα, όταν στο 15’ ο Ζίβκοβιτς συνέκλινε , έφτασε στα όρια της περιοχής ωστόσο η προσπάθεια του σταμάτησε πάνω στον Πεντρόσο.

Στο 25΄και με έλλειψη τελικών προσπαθειών για τις δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ με τον Μουργκ προσπάθησε να φέρει τη μπάλα στα καρέ των γηπεδούχων, ωστόσο ο Τισουντάλι είδε τον Τσοκάι να σταματάει την προσπάθεια του ενώ στο 30΄ήρθε και η πρώτη τελική του Λεβαδειακού με τον Τσοκάι να αναλαμβάνει την εκτέλεση του φάουλ το οποίο κέρδισε ο Πεντρόσο από τον Ότο που δέχθηκε και την κίτρινη, με τη μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

Στο 31΄ο Λεβαδειακός απείλησε ξανά με τον Ρομό να νικάει στον αέρα τον Κόλεϊ, ωστόσο η κεφαλιά του πέρασε λίγο έξω από την εστία του Κοτάρσκι, ενώ ο ΠΑΟΚ δημιούργησε παρόμοιες συνθήκες στο 35’ με τον Τισουντάλι, ωστόσο η κεφαλιά του δεν ανησύχησε τον Γκαραβέλη.

Πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια με το 0-0, ο Λεβαδειακός είχε την ευκαιρία να αλλάξει τη ροή του αγώνα με τον Ζίνι, ο οποίος πήρε σαν δώρο τη μπάλα από τον ασταθή στο πρώτο ημίχρονο Μπακαγιόκο, ωστόσο σπατάλησε την ευκαιρία που είχε στα πόδια του.

Ο Μαντί ντύθηκε... λυτρωτής

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο με τον Ότο να αφήνει τη θέση του στον Αντελίνο Βιεϊρίνια που πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Σβαμπ, με τον Ισπανό να είναι άγνωστο αν είχε κάποιες ενοχλήσεις ή προστατεύτηκε καθώς είχε και κίτρινη κάρτα από το 29΄.

5 λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που βρέθηκε με αξιώσεις στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Αντρέ Βιεϊρίνια που αγωνίστηκε μετά από σχεδόν δύο μήνες έκανε το γύρισμα αλλά ο Τσάπρας απομάκρυνε σε κόρνερ, το οποίο δεν εκμεταλλεύτηκε ο Δικέφαλος.

Στο 60΄ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακάτεψε την τράπουλα , πέρασε στο γήπεδο τους Μαντί Καμαρά και Τάισον στις θέσεις του Μπακαγιόκο που έδειξε στιγμές αδυναμίας αλλά και του Σορετίρε.

Στιγμές αργότερα, οι ‘’ασπρόμαυροι’’ μπήκαν στην περιοχή του Γκαραβέλη έπειτα από γύρισμα του Ζίβκοβιτς και έπειτα από απόκρουση του γκολκίπερ του Λεβαδειακού έφτασε στα πόδια του Γκόμεζ ο οποίος την έστειλε στην αγκαλιά του Έλληνα κίπερ ο οποίος αποσόβησε το 0-1.

Στο 70΄ υπήρξε έλεγχος του VAR για πέναλτι του Γκόμες στον Γιαννιώτα έπειτα από υπόδειξη του VAR Ευαγγέλου, με τον Μπάλτσι να αναλαμβάνει την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοτάρσκι που έπεσε από τη σωστή πλευρά , με το 0-0 να παραμένει για τις δύο ομάδες και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κλείνει τις αλλαγές του με την είσοδο των Ντεσπόντοφ και Κωνσταντέλια στις θέσεις των Μουργκ και Ζίβκοβιτς.

Το παιχνίδι στερήθηκε φάσεων, ο ΠΑΟΚ μπορεί να έβαζε ανά περιπτώσεις τη μπάλα στην περιοχή του Λεβαδειακού, ωστόσο έλειπε ο παίκτης σημείο αναφοράς που θα μπορούσε να μετατρέψει τις όποιες ευκαιρίες σε γκολ.

Στο 86΄ο ΠΑΟΚ έσπασε τον γόρδιο δεσμό της άμυνας του Λεβαδειακού κάνοντας το 0-1 με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να πραγματοποιεί μία σέντρα πραγματικό διαβήτη βρίσκοντας το κεφάλι του Μαντί Καμαρά ο οποίος με μία εξαιρετική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη δίνοντας τα ηνία της αναμέτρησης στους Θεσσαλονικείς.

Ο ΠΑΟΚ στο 90΄ είδε τους Τισουντάλι - Κωνσταντέλια να συνδυάζονται εξαιρετικά, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να εκτελεί τη μπάλα να σταματάει πάνω στον Λιάγκα, με τον τελευταίο ωστόσο να κάνει χέρι στην προσπάθεια του , κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον Σβαμπ να κλειδώσει το αποτέλεσμα και να πάρει μία σπουδαία νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Γκαραβέλης, Λιάγκας, Μεχία (65' Πλέγας), Παπαδόπουλος, Τσάπρας, Τσοκάι (89' Κάσσος), Μορέιρα, Πεντρόσο (65' Κωστή), Μπάλτσι, Ζίνι (53' Γιαννιώτας), Ρομό (89' Όζμπολτ).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο (46' Βιεϊρίνια), Λόβρεν, Κόλι, Γκόμες, Μπακαγιόκο (59' Καμαρά), Σβαμπ, Μουργκ (72' Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς (72' Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (59' Τάισον), Τισουντάλι.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης:

Διαιτητης Βεργέτης Χρήστος (Αρκαδίας)

VAR: Ευαγγέλου Άγγελος (Αθηνών)

AVAR: Κωνσταντίνου Ηλίας (Πρέβεζας)

Βοηθοι: Νικολακάκης Βασίλειος (Λασιθίου) - Πετρόπουλος Τρύφων (Αρκαδίας)

ΤεταρτοςΜατσούκας Μιχαήλ (Αιτωλοακαρνανίας)

https://www.metrosport.gr/manti-o-lytrotis-kai-apodrasi-toy-paok-apo-ti-leivadia-1055225

 

Μαντί ο λυτρωτής και απόδραση του ΠΑΟΚ από τη Λιβαδειά! Με τον Μαντί Καμαρά σε ρόλο λυτρωτή και τον Στέφαν Σβαμπ από τα έντεκα μέτρα να ''κλειδώνει'' το αποτέλεσμα (0-2) πήρε μία σημαντική νίκη στην Λιβαδειά απέναντι στην τοπική ομάδα, μένοντας μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.