ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ: Αδύναμος κρίκος ο Μπακαγιόκο, οι αλλαγές έκαναν τη διαφορά. Κώστας Πετρωτός

Τον άλλαξαν οι αλλαγές, ο Καμαρά πέτυχε το γκολ που δεν δίνουν οι φορ και ο ΠΑΟΚ έφυγε με το διπλό από τη Λιβαδειά που τον φέρνει μόνο πρώτο στην κορυφή μετά από επτά αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα! 

Ντόμινικ Κοτάρσκι: Ο Κροάτης είχε καλή παρουσία στο πρώτο μέρος, έφτασε να καλύπτει και τα κενά της άμυνας παίζοντας μπακότερμα.

Γιόνι Όττο: Είχε προβλήματα στις επιθέσεις του Λεβαδειακού από τα αριστερά, πήρε μία κάρτα και λογικά και σωστά αντικαταστάθηκε στο δεύτερο μέρος από τον κομβικό Βιεϊρίνια. 

Ντέγιαν Λόβρεν: Μπήκε δείχνοντας άνεση στο να κουβαλήσει μπάλα, αλλά ανασταλτικά υπήρχε ασυνεννοησία-αναμενόμενη σε ένα βαθμό αφού ήταν το πρώτο παιχνίδι του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. 

Ομάρ Κόλεϊ: Ο στόπερ από την Γκάμπια είχε θετικές επεμβάσεις, αλλά και κάποιες χαμένες μονομαχίες.

Τζόναθαν Γκόμες: Ο νεαρός από την Αμερική έδειξε ότι διαθέτει καλά στοιχεία (ταχύτητα και καλές επαφές), αλλά θέλει δουλειά στο τακτικό κομμάτι.

Στέφαν Σβαμπ: Προσπάθησε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ να ανεβάσει την ομάδα του ψηλά, αλλά ήταν μόνος στο χώρο του κέντρου.

Τιεμουέ Μπακαγιόκο: Ο αδύναμος κρίκος του ΠΑΟΚ στον χώρο του κέντρου στο πρώτο μέρος, παραλίγο ένα χοντρό λάθος του να κόστιζε γκολ.

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Ο γνωστός κινητικός και φιλότιμος Σέρβος, που προσπάθησε να βγάλει τον ΠΑΟΚ γρήγορα στο τρανζίσιον, χωρίς αποτέλεσμα. 

Τόμας Μουργκ: Ο Αυστριακός πατούσε καλά, δημιούργησε φάσεις, αλλά προς το τέλος έγινε αλλαγή από τον Λουτσέσκου. 

Σόλα Σορετίρε: Μπήκε με ενθουσιασμό, αλλά όσα περνούσε η ώρα έπεφτε η απόδοσή του.

Ταρίκ Τισουντάλι: Ο Μαροκινός ήταν μέσα στις φάσεις, αλλά οι αντιδράσεις του δεν ήταν όσο γρηγορες χρειαζόταν, ενώ έδειξε αδυναμία στο κεφάλι.

Αντρέ Βιεϊρίνια: Αν και είχε δύο μήνες να αγωνιστεί, ο Αντρέ φάνηκε πιο φρέσκος από τον Όττο και σίγουρα βοήθησε περισσότερο από τον Ισπανό, ενώ πιστώθηκε και συστημένη σέντρα στο κεφάλι του Καμαρά. 

Μαντί Καμαρά: Μπήκε στην θέση του ανασφαλή με την μπάλα Μπακαγιόκο και συμμάζεψε κάπως τα πράγματα στο κέντρο για τον ΠΑΟΚ, ενώ πέτυχε και ένα θαυμάσιο γκολ με κεφαλιά.

Τάισον Φρέντα: Ο Βραζιλιάνος κατευθείαν ανέβασε στροφές στην επίθεση του ΠΑΟΚ και τον αισθάνθηκαν με τη μία οι γηπεδούχοι.

Κίριλ Ντεσπόντοφ: Οι σέντρες του και τα γεμίσματα στα στημένα σαφώς ήταν απαραίτητα στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Γιάννης Κωνσταντέλιας: Ο νεαρός άσος βοήθησε και αυτός δίνοντας ενέργεια και κερδίζοντας ένα πέναλτι.

https://www.metrosport.gr/i-apodosi-ton-paikton-toy-paok-meta-to-diplo-sti-livadeia-1056183

 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ: Αδύναμος κρίκος ο Μπακαγιόκο, οι αλλαγές έκαναν τη διαφορά. Κώστας Πετρωτός Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.