Λουτσέσκου: «Είχαμε πιο καθαρό μυαλό». Το σχόλιο του προπονητή του ΠΑΟΚ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού στάθηκε στο καθαρό μυαλό που είχαν οι παίκτες του σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Το σχόλιό του στην κάμερα της Nova:

«Στο σημερινό ματς πήραμε ότι δεν πήραμε στα προηγούμενα ματς με τις πολλές φάσεις που χάσαμε. Ξέραμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, καλά στημένη που τρέχει συνεχώς.

Νομίζω σήμερα είχαμε πιο καθαρό μυαλό στις στιγμές που θα μπορούσαν να μας δώσουν το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Η πραγματικότητα είναι ότι βρισκόμαστε σε μία τελείως διαφορετική κατάσταση και αναδόμηση της ομάδας.

Έχουμε παίκτες που πρέπει να πάρουν ρυθμό και που θα πρέπει να συνηθίσουν να συνεργάζονται. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, στο Europa League ενώ είχαμε δύο καλές εμφανίσεις αλλά χωρίς νίκη. Πρέπει να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε».

https://inpaok.com/837936/loutseskou-eichame-pio-katharo-myalo/

 

Η απόδοση των παικτών

Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς με τον Λεβαδειακό

Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Κοτάρσκι: Δεν είχε κάποιο απειλητικό σουτ προς την εστία, έπαιξε προσεκτικά και μυαλωμένα με τα πόδια την μπάλα, ήταν συγκεντρωμένος.

Ότο: Προβληματικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και χωρίς να δώσει βοήθειες με τις σέντρες του στο άλλο μισό του γηπέδου.

Λόβρεν: Ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα με κάτι παραπάνω από ικανοποιητική ενσωμάτωση, αντιδράσεις και επεμβάσεις χάρη στην εμπειρία και την ποιότητά του.

Κόλεϊ: Κάλυψε καλά τους χώρους που έμεναν κενοί, έχασε κάποιες μονομαχίες στο ψηλό παιχνίδι από τον Ρόμο, βοήθησε με τις μεταβιβάσεις του προς τα μπροστά.

Γκόμεζ: Επίσης πρώτη φορά βασικός, φανερά έξω από τα νερά του, κάποια γλυκές σέντρες και υποφερτός αμυντικά, αντιμετώπισε προβλήματα με την είσοδο του Γιαννιώτα, σοβαρό λάθος απειρίας στη φάση του πέναλτι αλλά ευτυχώς δε στοίχισε.

Σβαμπ: Για μεγάλο χρονικό διάστημα δε βοήθησε για να “δέσει” την υπόλοιπη ομάδα, είχε κακές επαφές με την μπάλα, στο τελευταίο κομμάτι έβγαλε πιο καθαρό μυαλό, ευστόχησε στο πέναλτι για το 0-2.

Μπακαγιόκο: Δυσκίνητος και προβλέψιμος στο κέντρο, αρκετά αβίαστα λάθη, ένα σοβαρό στο 40’ που τελικά δε στοίχισε.

Μουργκ: Έδωσε μια φρεσκάδα και κινητικότητα αλλά δεν έβγαλε ουσία στις ενέργειές του με την μπάλα στα πόδια.

Σορετίρε: Λίγα πράγματα όταν είχε την κατοχή της μπάλας, συνέκλινε αρκετά αλλά δεν έδωσε τις επιλογές που χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ.

Ζίβκοβιτς: Πιεστικός και κινητικός αλλά χωρίς αποτελεσματικότητα και χωρίς να μετατρέπει σωστά τη σκέψη σε πράξη.

Τισουντάλι: Αρκετά δραστήριος μέσα κι έξω από την περιοχή αλλά με πλαδαρά τελειώματα όταν χρειάστηκε, πιο χρήσιμος στις συνεργασίες.

Βιεϊρίνια: Έπαιξε μετά από καιρό και κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του σε άμυνα και επίθεση, γλυκιά σέντρα και ασίστ για το 0-1 του Καμαρά.

Καμαρά: Πήρε κάποιες μονομαχίες στο κέντρο, βρέθηκε στη σωστή θέση και πέτυχε το κομβικό γκολ στο 86’ για το 0-1 με κεφαλιά.

Τάισον: Κάποιες κινήσεις με την μπάλα για να ξεκλειδώσει η αντίπαλη άμυνα, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.

Κωνσταντέλιας: Είχε συμμετοχή σε 1-2 φάσεις, κέρδισε το πέναλτι στο 92’ με το σουτ που σταμάτησε στο χέρι του αμυντικού.

Ντεσπόντοφ: Δεν είχε κάποια σημαντική συνεισφορά από δεξιά.

Λουτσέσκου: «Είχαμε πιο καθαρό μυαλό». Το σχόλιο του προπονητή του ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.