ΠΑΟΚ – Βικτόρια 2-2: “Ξύπνησε” αργά, πίεσε, έχασε ευκαιρίες και ισοφάρισε στο 93′!

Αργά «ξύπνησε» ο ΠΑΟΚ στο ματς με τη Βικτόρια Πλζεν και έφερε 2-2 με τους Τσέχους, που έπαιξαν από το 70΄με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντουέ, η πίεση προς την εστία τους ήταν αφόρητη και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει δυο γκολ, έστω και στο 90+3′ με τον Μπάμπα και έτσι ισοφάρισε, παίρνοντας τον πρώτο του βαθμό στην league του Γιουρόπα Λιγκ.

Το χειρότερο πρώτο ημίχρονο των τελευταίων δέκα χρόνων έκανε στη Τούμπα ο ΠΑΟΚ, με αντίπαλο την Βικτόρια Πλζεν, αφού ουσιαστικά δεν δημιούργησε καμία σοβαρή ευκαιρία, πέρα από μια ενέργεια του Μπράντον, όπου ζήτησε πέναλτι και μάλλον είχε δίκιο ο Ισπανός, αλλά δεν το έδωσε ο ρέφερι, ούτε το VAR.

Από κει και πέρα, οι Τσέχοι ήταν πιο… ομάδα μέσα στο γήπεδο, ήταν γρήγοροι, με αλληλοκάλυψη και αιφνιδίασαν μάλιστα με γκολ που δεν μέτρησε τελικά (από το VAR), μόλις στο 3’ από τον Άντου, αλλά φαίνεται ότι δεν πήραν σοβαρά την «απειλή» οι γηπεδούχοι και δέχθηκαν γκολ στην αμέσως επόμενη φάση που δημιούργησαν οι παίκτες της Βικτόρια, στο 31΄ από σέντρα του Καντού, πρώτη κεφαλιά του Άντου στο πίσω δοκάρι και πλασέ του Χάβελ, ο οποίος ανενόχλητος πέτυχε το 0-1, αν και αρχικά το ακύρωσε ο ρέφερι με απόφαση του βοηθού, αλλά το VAR απέδωσε το δίκαιο, γιατί δεν υπήρχε οφσάιντ και έτσι, μέτρησε το γκολ.

Μην φεύγετε, υπάρχει και συνέχεια, στην άμυνα-ναυάγιο του ΠΑΟΚ, αφού στο 38’ ήρθε το 0-2, πάλι από αμαρκάριστο αντίπαλο, αυτή τη φορά τον Βύντρα, ο οποίος από κοντά εκμεταλλεύθηκε αδύναμη απόκρουση του Κοτάρσκι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Παρά την τραγική απόδοση του ΠΑΟκ στο α’ μέρος, ο Λουτσέσκου δεν έκανε αλλαγές στο ημίχρονο, αλλά στο «αγαπημένο» του λεπτό, το 60’ όταν έβγαλε τον ανέτοιμο Μπακαγιόκο και έβαλε τον Σβαμπ, για να διορθώσει τα κακώς κείμενα στο κέντρο, όπου δέσποζαν οι Τσέχοι και λίγο αργότερα, στο 66’ όταν έκανε τρεις αλλαγές, μαζί.

Η αίσθηση ότι κάτι μπορεί να αλλάξει, επήλθε από δυο ευκαιρίες με Σβαμπ και Τάισον, αλλά κυρίως μετά την αποβολή του Ντουέ, με δεύτερη κίτρινη κάρτα (70’), αφού υπήρχε ένα «γεμάτο» 20άλεπτο για τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε την μεγάλη πίεση προς την εστία του Γιεντλίτσκα, έχασε ευκαιρίες, κατάφερε να σκοράρει στο 84’ με κεφαλιά του Τισουντάλι από σέντρα του Ντεσπόντοφ και ενώ ο Λουτσέσκου είχε επιλέξει να παίξει (επιτέλους) με δυο φορ, τον Τσάλοφ και τον Τισουντάλι.

Η αφόρητη πίεση έφερε ένα δοκάρι, πολλές ευκαιρίες και τελικά την ισοφάριση 2-2 με κεφαλιά του Σβαμπ στο 90+3 που λύτρωσε τον ΠΑΟΚ.
  

Διαιτητής ο Ουρς Σνάιντερ. Βοηθοί του, οι συμπατριώτες του, Μάρκο Τσίρχερ και Μπένιαμιν Τσίρχερ, τέταρτος ο Ανόγεν Καναγκασίνγκαμ και στο VAR ο Λιονέλ Τσουντί με βοηθό τον Γιοχάνες φον Μάνταχ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (66’ Μπάμπα), Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Ότο (75’ Τσάλοφ), Μπακαγιόκο (59’ Σβαμπ), Καμαρά, Τάισον (66’ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Μπράντον (66’ Τισουντάλι).

Πλζεν: Γεντλίτσκα, Γεμέλκα, Μάρκοβιτς, Ντουέ, Κάλβαχ, Σοϊκα, Σούλτς, Καντού, Χάβελ, Βύντρα (60’ Τζίρκα), Άντου (72’ Χεϊντά).

https://www.sfina.gr/paok-biktoria-2-2-ksupnise-arga-piese-echase-eukairies-kai-isofarise-sto-93/

 

ΠΑΟΚ – Βικτόρια 2-2: “Ξύπνησε” αργά, πίεσε, έχασε ευκαιρίες και ισοφάρισε στο 93′! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.