Τρίποντο ηρεμίας και κορυφής - Με αρκετές αλλαγές ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά. Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να βρεθεί το βράδυ της Κυριακής (6/10) στην κορυφή, εφόσον υπερκεράσει το εμπόδιο του Λεβαδειακού - Με νέα πρόσωπα και αρκετές αλλαγές η ενδεκάδα του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ένα δύσκολο διάστημα τριών ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και ψάχνει στη Λιβαδειά οξυγόνο και τους τρεις βαθμούς που μπορούν να διώξουν την εσωστρέφεια και να τον επαναφέρουν στην κορυφή μετά τη νίκη του Παναιτωλικού επί της ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Λιβαδειά με τις γνωστές απουσίες των Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή, plus τον τιμωρημένο λόγω καρτών Μπάμπα Ράχμαν. Ως εκ τούτου στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Τζόναθαν Γκόμες, ο οποίος αναμένεται να κάνει -όπως όλα δείχνουν- το ντεμπούτο του, στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η ανασταλτική γραμμή φαντάζει με γρίφο για τους Θεσσαλονικείς δεδομένου πως εκτός έμειναν και οι Σάστρε - Μιχαηλίδης από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Συνεπώς δεν θα συνιστά έκπληξη η χρησιμοποίηση του Ντέγιαν Λόβρεν με δίδυμο τον Κόλεϊ προκειμένου να δώσει «ανάσες» στον non stop Κεντζιόρα, με τον ΠΑΟΚ να κινείται με ολικό λίφτινγκ στα μετόπισθεν. Από εκεί και πέρα είναι σαφές πως ο 55χρονος τεχνικός προσανατολίζεται στην ξεκούραση επιβαρυμένων παικτών όπως ο Τάισον και ο Κωνσταντέλιας, δείχνοντας διατεθειμένος να ρίξει Σορετίρε και Μουργκ. 

Από εκεί και πέρα, πιθανότατα θα επανέλθει στην ενδεκάδα και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, δεδομένου πως ο Ντεσπόντοφ ξεκίνησε στο ματς με την Στεάουα. Ίδια περίπτωση και ο Τισουντάλι, αντί του Τσάλοβ, με τον Μαροκινό να έχει το προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης.

Στα χαφ, όπως όλα δείχνουν, θα προτιμηθεί το δίδυμο Σβαμπ - Μπακαγιόκο, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν μια ώρα πριν την σέντρα της αναμέτρησης.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1241899_triponto-iremias-kai-koryfis-me-arketes-allages-o-paok-sti-libadeia 
Τρίποντο ηρεμίας και κορυφής - Με αρκετές αλλαγές ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά. Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να βρεθεί το βράδυ της Κυριακής (6/10) στην κορυφή, εφόσον υπερκεράσει το εμπόδιο του Λεβαδειακού - Με νέα πρόσωπα και αρκετές αλλαγές η ενδεκάδα του Δικεφάλου. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.