Ασπρόμαυρη «τρέλα»: Πρώτος στα γκολ και στα... δοκάρια ο ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το «διπλό» στη Λιβαδειά, καταγράφοντας μετά το τέλος των 7 αγωνιστικών, πρωτιά στα γκολ και στα... δοκάρια!

Μπορεί αγωνιστικά να κινήθηκε σε ρηχά νερά, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ «έφυγε» με ένα πολύτιμο τρίποντο από τη Λιβαδειά, απολαμβάνοντας την κορυφή της βαθμολογίας και σε αυτήν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Με τα γκολ των Μαντί Καμαρά και Στέφαν Σβαμπ, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τα 13 στο φετινό πρωτάθλημα, καταγράφοντας την καλύτερη επίδοση μέχρι στιγμής. Όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό δεδομένου πως η επιθετική δυστοκία του Δικεφάλου βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων τις προηγούμενες ημέρες.

Στα 630 αγωνιστικά λεπτά (χωρίς τις καθυστερήσεις) στην Superleague, ο ΠΑΟΚ σκοράρει ένα γκολ ανά 48 λεπτά. Σε ό,τι αφορά την αναλογία ανά ματς, αυτή φτάνει τα δύο γκολ ανά παιχνίδι (1.9 για την ακρίβεια) ακόμα και αν έχει μείνει ήδη δύο φορές στο μηδέν, στα δύο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Προφανώς στο διάστημα της διακοπής, ένα θέμα που δεδομένα θα απασχολήσει τους ασπρόμαυρους είναι και το γεγονός πως έχουν ένα γκολ ανά σχεδόν οκτώ προσπάθειες, 7.6 για την ακρίβεια, στις συνολικά 99!

Όπως αντίστοιχα και το ότι ο ΠΑΟΚ φιγουράρει πρώτος στη κατηγορία λαθών, έχοντας 281, με τους Άρη και Ατρόμητο να ακολουθούν με 268. Επιμέρους θέματα που δεν προκαλούν κανέναν ιδιαίτερο πονοκέφαλο στον Ραζβάν Λουτσέσκου γιατί γνωρίζει πως η ομάδα του βρίσκεται σε μία διαδικασία «χτισίματος».

Το εντυπωσιακό είναι πως το φετινό 13-5 που έχει ο Δικέφαλος στα γκολ μετά από επτά παιχνίδια στην Superleague, το είχε ακριβώς και πέρσι μετά το φινάλε της 7ης αγωνιστικής. Βέβαια, φέτος, ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, με δύο βαθμούς διαφορά από Άρη, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ ένα χρόνο πριν βρισκόταν στο -5 από τον Ολυμπιακό και στην 3η θέση της βαθμολογίας. 

Πρώτος στα ασπρόμαυρα γκολ είναι ο Στέφαν Σβαμπ, καθώς έχει ήδη σκοράρει τέσσερις φορές στο πρωτάθλημα σε 570 λεπτά συμμετοχής, με τον Μαντί Καμαρά να ακολουθεί με δύο γκολ. Από ένα γκολ έχουν βάλει οι Οζντόεφ, Μουργκ, Τσάλοβ, Ζίβκοβιτς, Τισουντάλι, Σάστρε και Τάισον, με τον Δικέφαλο να μετρά εννέα διαφορετικούς σκόρερ στην Superleague. Αναφορικά με τις ασίστ; Ποιος άλλος; ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έχει συνεισφορά 3 ασίστ, με στόχο να πετύχει και να ξεπεράσει το περσινό double-double που έκανε σε γκολ και ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Κάτι ακόμη εντυπωσιακό και αξιοσημείωτο για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος σε δοκάρια (μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης) σε αυτά τα πρώτα επτά ματς του πρωταθλήματος. Κοινώς, έχει σημαδέψει ήδη τέσσερις φορές το δοκάρι...

https://www.sdna.gr/podosfairo/1242518_aspromayri-trela-protos-sta-gkol-kai-sta-dokaria-o-paok

 

Ασπρόμαυρη «τρέλα»: Πρώτος στα γκολ και στα... δοκάρια ο ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το «διπλό» στη Λιβαδειά, καταγράφοντας μετά το τέλος των 7 αγωνιστικών, πρωτιά στα γκολ και στα... δοκάρια! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 08, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.