Tον οδηγούν οι… πίσω ζώνες! Πως «μοιράζονται» τα 29 γκολ που έχει πετύχει ο Δικέφαλος

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει και στη δεύτερη διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων ως πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Super League, αφού έκανε το καθήκον του με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, επικράτησε με 0-2, κι έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί που προηγήθηκε.

Εκτός από την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα, ο Δικέφαλος διατηρεί κι αυτή της πιο παραγωγικής ομάδας της λίγκας, με 13 γκολ υπέρ, και πέντε κατά, μετά από τη συμπλήρωση επτά αγωνιστικών.

Συνολικά, σε 15 επίσημα παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, οι «ασπρόμαυροι» έχουν πετύχει 29 γκολ, σκοράροντας κατά μέσο όρο περίπου δύο τέρματα ανά παιχνίδι (για την ακρίβεια 1.93).

Κι αυτό, χωρίς να έχει πάρει ακόμα πολλά γκολ από την, ανανεωμένη, επιθετική του γραμμή! Πιο συγκεκριμένα, από αυτά τα 29 τέρματα μόλις δύο έχουν έρθει από τους επιθετικούς του, με τους Τσάλοφ και Τισουντάλι να τα μοιράζονται.

 

Τα περισσότερα γκολ μάλιστα ο Δικέφαλος τα έχει πάρει από την μεσοεπιθετική του γραμμή ,αν κι αυτή έχει «σιωπήσει» στους τελευταίους αγώνες, όπως και από τη μεσαία του γραμμή, η οποία και τον οδήγησε στο πρόσφατο «διπλό» της Λιβαδειάς.

Τα γκολ που έχει πάρει ο ΠΑΟΚ ανά γραμμή, την τρέχουσα περίοδο: 

Άμυνα: 7 γκολ (Σάστρε 1, Έκονγκ 1,  Μπάμπα 2, Κουλιεράκης 3)

Μεσαία γραμμή: 8 γκολ (Οζντόεφ 2, Καμαρά 2, Σβαμπ 4)

Μεσοεπιθετική γραμμή 11 γκολ : (Ντεσπόντοφ 1, Μουργκ 2, Κωνσταντέλιας 2, Ζίβκοβιτς 2, Τάισον 4)

Επίθεση : 2 γκολ (1 Τισουντάλι, 1 Τσάλοφ)

*Ένα τέρμα προήλθε από αυτογκόλ


https://inpaok.com/838116/ton-odigoun-oi-piso-zones/

 

Tον οδηγούν οι… πίσω ζώνες! Πως «μοιράζονται» τα 29 γκολ που έχει πετύχει ο Δικέφαλος Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 08, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.