ΠΑΟΚ: Η κομβική επανεμφάνιση του Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος αρχηγός έδωσε τη λύση με την εξαιρετική του ασίστ στον Καμαρά που άνοιξε τον δρόμο της νίκης για τον ΠΑΟΚ.

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά στη Βοιωτία, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 0-2 απέναντι στον Λεβαδειακό χάρη στα γκολ των Καμαρά και Σβαμπ και να πάει ξανά μόνος στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η επανεμφάνιση του Αντρέ Βιεϊρίνια μετά από αρκετό καιρό, η οποία μάλιστα συνδυάστηκε και με μία σημαντική ασίστ στον Καμαρά για 0-1.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Πορτογάλος ήταν στις 17/8 απέναντι στον Πανσερραϊκό, όταν είχε ξεκινήσει βασικός και αντικαταστήθηκε στο ημίχρονο από τον Ότο.

Χτες, έγινε το αντίθετο, με τον Αντελίνο να σημειώνει εκτός από την ασίστ της νίκης στον Καμαρά με σέντρα, 37 επαφές με τη μπάλα, 17/23 πάσες εκ των οποίων η μία «κλειδί», 1 ντρίμπλα, 1 σέντρα, αυτή του γκολ, 2 επιτυχημένες μακρινές μπαλιές και 3 κερδισμένες μονομαχίες, όπως και 4 αναχαιτίσεις με τάκλιν.

Ο Βιεϊρίνια, έδειξε ξανά ότι μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός για τον ΠΑΟΚ, ειδικά σε παιχνίδια που ο Δικέφαλος έχει την μπάλα στα πόδια του και είναι συνεχώς στην επίθεση. Η ποιότητά του, μπορεί να αποδειχθεί κομβική, όπως έγινε στο ματς με τον Λεβαδειακό.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1242190_paok-i-kombiki-epanemfanisi-toy-bieirinia 
ΠΑΟΚ: Η κομβική επανεμφάνιση του Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος αρχηγός έδωσε τη λύση με την εξαιρετική του ασίστ στον Καμαρά που άνοιξε τον δρόμο της νίκης για τον ΠΑΟΚ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.