ΠΑΟΚ: Το ντεμπούτο του Τζόναθαν Γκόμες με τα ασπρόμαυρα - Έδειξε στοιχεία και... απειρία, θέλει χρόνο και παιχνίδια. Ο Τζόναθαν Γκόμες πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ, σε μία γεμάτη εμφάνιση με καλές αλλά και κακές στιγμές.

Ματς ντεμπούτου ήταν αυτό με τον Λεβαδειακό για τον αριστερό οπισθοφύλακα του ΠΑΟΚ, Τζόναθαν Γκόμες, ο οποίος είχε μία γεμάτη συμμετοχή, δείχνοντας θετικά και αρνητικά στοιχεία, κυρίως λόγω της απειρίας του.

Ο «JoGo», ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το ματς, έδειξε ότι πρόκειται για ένα επιθετικό μπακ, το οποίο μπορεί να συνεργαστεί με το εξτρέμ, να βγει στην πλάτη του ώστε να τον βοηθήσει και γενικώς να τρέξει στο γήπεδο. Παράλληλα, πατάει περιοχή και μπορεί να αποτελέσει έξτρα επιλογή στο επιθετικό κομμάτι.

Από την άλλη, είχε λάθη απειρίας και ανετοιμότητας. Μερικές κακές επαφές και λάθος πάσες, ενώ το πέναλτι που έκανε στον Γιαννιώτα ήταν ξεκάθαρα απειρίας και θα μπορούσε να έχει στοιχίσει.

Σε κάθε περίπτωση και παίρνοντας ακόμη περισότερα παιχνίδια στα πόδια του, ο Γκόμες θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο όπως και την απαραίτητη βελτίωση, ούτως ώστε να αποτελέσει μία αξιόπιστη, back up επιλογή του Λουτσέσκου για να ξεκουράζει τον Μπάμπα.

 

ΠΑΟΚ: Το ντεμπούτο του Τζόναθαν Γκόμες με τα ασπρόμαυρα - Έδειξε στοιχεία και... απειρία, θέλει χρόνο και παιχνίδια. Ο Τζόναθαν Γκόμες πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ, σε μία γεμάτη εμφάνιση με καλές αλλά και κακές στιγμές. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.