ΠΑΟΚ: Οι φορ προβληματίζουν και ο νέος Τάισον! Οι επιθετικοί που προβληματίζουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Λόβρεν.

Υπάρχουν οι επιθετικοί που προβληματίζουν, αλλά ευτυχώς υπάρχει και ο… Λόβρεν στον ΠΑΟΚ που κάνει τον Λουτσέσκου να… σκάει κάπως το χειλάκι του!

Βίοι αντίθετοι στον ΠΑΟΚ για τον Κροάτη στόπερ και τους δύο σέντερ φορ που αποκτήθηκαν, αφού ο Λόβρεν όχι απλά έχει μπει σύντομα στην εξίσωση του Λουτσέσκου, αλλά στον δικέφαλο ήδη μακαρίζουν την τύχη τους που ο Λόβρεν βρέθηκε στο δρόμο τους και κατάφεραν να τον αποκτήσουν.

Μετράει μόνο δύο συμμετοχές ως βασικός στο πρωτάθλημα,με τον Λεβαδειακό και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena όμως δεν χρειάζεται παραπάνω για να δείξει τις αρετές του. Είναι φανερό πως κάνει τη διαφορά στα μετόπισθεν, μεταδίδει στους υπόλοιπους μια ηρεμία ενώ έχουν να λένε άπαντες για τις σωστές του τοποθετήσεις στο γήπεδο.

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως στο πρόσωπο του Λόβρεν έχουν βρει έναν νέο… Τάισον. Δηλαδή έναν παίκτη που ήρθε μεν σε προχωρημένη ηλικία, όμως δείχνει να έχει μεγάλη διάθεση για να σταθεί σε υψηλό επίπεδο για δύο τουλάχιστον ακόμη χρόνια και βέβαια ένας καλός Λόβρεν αναβαθμίζει την αμυντική γραμμή του δικέφαλου, καλύπτοντας το μεγάλο κενό που άφησε ο Κουλιεράκης.

https://www.sportime.gr/podosfairo/paok-i-for-provlimatizoun-alla-me-afton-trivoun-ta-cheria-tous/

 

ΠΑΟΚ: Οι φορ προβληματίζουν και ο νέος Τάισον! Οι επιθετικοί που προβληματίζουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Λόβρεν. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 23, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.