Κόλεϊ στο SDNA: «Ο ΠΑΟΚ θα γυρίσει ακόμη πιο δυνατός μετά τη διακοπή» - Τι είπε για τον Λόβρεν (vids). Καλές εντυπώσεις άφησε το δίδυμο Λόβρεν - Κόλεϊ, με τον έμπειρο στόπερ από την Γκάμπια να μιλά στο SDNA για το τρίποντο κορυφής του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, εκφάζοντας την πεποίθησή του πως η ομάδα θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατή μετά τη διακοπή!

Μία ακόμη γεμάτη εμφάνιση πρόσθεσε στη Λιβαδειά ο Ομάρ Κόλεϊ, κάτι που πιστοποιούν και οι αριθμοί του. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στο SDNA για την επάνοδό του στο γήπεδο και ερωτηθείς για το επίπεδο ετοιμότητάς του, ανέφερε: «Κάθε φορά που αγωνίζομαι δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Το πιο σημαντικό όμως είναι η ομάδα. Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος να παίξω για να βοηθήσω την ομάδα. Είχα έναν μικροτραυματισμό στα τελευταία παιχνίδια, αλλά εφόσον είμαι υγιής είμαι έτοιμος να παλέψω για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».


Μιλώντας για τη νίκη κορυφής που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, μετά από ένα δύσκολο διάστημα με αρνητικά αποτελέσματα, σημείωσε: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας με έναν σκληρό αντίπαλο. Αυτό που έχει αξία για μας, είναι ότι καταφέραμε να μπούμε στον σωστό δρόμο, να πάρουμε την νίκη, μετά από τις προηγούμενες δύσκολες μέρες που περάσαμε και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είχαμε την δυνατότητα να πάρουμε τους τρεις πόντους και πετύχαμε τον στόχο μας. Από εδώ και πέρα, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και για τα επόμενα παιχνίδια».

Σε ερώτηση για το πόσο βοηθάει το γκρουπ ότι σε κάθε διακοπή ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Μας δίνει μία ηρεμία, είμαστε πιο ψύχραιμοι. Δεν υπάρχει αυτό το άγχος. Κοιτάμε μπροστά για τα επόμενα παιχνίδια. Πάμε στη διακοπή ενώ βρισκόμαστε στην κορυφή και όταν γυρίσουμε θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί».

Όσο για την συνύπαρξή του με τον Ντέγιαν Λόβρεν; «Έχουμε εξαιρετικό σύνολο, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές σε κάθε θέση. Είναι καλό να έχεις επιλογές, έχουμε τον Ντέγιαν (σ.σ. Λόβρεν), τον Τόμας (σ.σ. Κεντζιόρα), γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια να έρχονται. Ο κάθε παίκτης πρέπει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο του Ντέγιαν, είναι ένας παίκτης πολύ έμπειρος. Είμαι εξίσου χαρούμενος καθώς κερδίσαμε χωρίς να δεχτούμε και γκολ».

https://www.sdna.gr/podosfairo/1242329_kolei-sto-sdna-o-paok-tha-gyrisei-akomi-pio-dynatos-meta-ti-diakopi-ti-eipe-gia

 

Κόλεϊ στο SDNA: «Ο ΠΑΟΚ θα γυρίσει ακόμη πιο δυνατός μετά τη διακοπή» - Τι είπε για τον Λόβρεν (vids). Καλές εντυπώσεις άφησε το δίδυμο Λόβρεν - Κόλεϊ, με τον έμπειρο στόπερ από την Γκάμπια να μιλά στο SDNA για το τρίποντο κορυφής του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, εκφάζοντας την πεποίθησή του πως η ομάδα θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατή μετά τη διακοπή! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.