Εκεί που ο ΠΑΟΚ έχει δίκαιο τυπικά και ουσιαστικά. Η μάχη στα δικαστήρια και το βάρος στην ομάδα.Οι πρωτοφανείς αποφάσεις που δημιουργούν διάφορες σκέψεις, αλλά και η συνέχεια της χρονιάς

Είναι δύσκολα τα πράγματα! Δεν είμαι από αυτούς που προσπαθούν να εκφραστούν και να βρουν το δίκιο τους μέσα από χαρακτηρισμούς, κορώνες και διάφορα άλλα στοιχεία εντυπωσιασμού. Την ουσία ψάχνω και τα επιχειρήματα. Όσο είναι δυνατόν, όσο υπάρχει ψυχραιμία…

Ο ΠΑΟΚ πήγε να απολογηθεί για μία πολύ δύσκολη υπόθεση, αυτή του αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Μία υπόθεση για την οποία όλοι γνώριζαν ότι ο ΠΑΟΚ κινδύνευε (το ανώτερο) με ποινή αφαίρεσης -3 συν -3 βαθμούς, για την διακοπή του αγώνα, αλλά και για τα εκτεταμένα επεισόδια, μαζί και με άλλες τέσσερις αγωνιστικές τη έδρας. Με -6 βαθμούς βέβαια ΔΕΝ τιμωρήθηκε ΠΟΤΕ καμία ομάδα για τέτοιους είδους επεισόδια.

Στην πορεία προέκυψε ποινή έδρας για τους πυρσούς στον αγώνα με την Καλλονή και τους πυρσούς για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

ΠΡΩΤΗ φορά τιμωρείται ομάδα με αυτή την διάταξη (υποτροπής για πυρσό) αφού οι δικαστές της λίγκας την έχουν αγνοήσει, αντιλαμβανόμενοι ότι το 60% των ματς θα γίνονταν χωρίς κόσμο.

Πρωτοφανής απόφαση και πρώτο σοκ! Πρώτες περίεργες σκέψεις για το… τι έγινε!

Το δεύτερο νομικό σοκ αφορά το -5 για τον Ολυμπιακό, που δεν στέκει… με καμία νομοθετική πράξη. Δεν γίνεται! Ή -3 ή -6! Το -5 είναι ύποπτο! Προέρχεται ξεκάθαρα από έναν παράξενο συμψηφισμό, όπως και οι τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Δεύτερο σοκ! Ενισχύονται οι περίεργες σκέψεις!

Εδώ επάνω όμως πρέπει να τονιστεί ότι μιλάμε για νέους, τακτικούς δικαστές, που τώρα ορίστηκαν και ΔΕΝ έχουν την γνωστή περίεργη και ύποπτη προϊστορία με το σύστημα.    

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταθέσει έφεση την Δευτέρα για την υπόθεση στην οποία έχει τέτοιο δικαίωμα. Μόνο για το μείον πέντε και τις τρεις αγωνιστικές που αφορούν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Για τις ποινές με Πανιώνιο και Καλλονή δεν έχει τέτοια δικαίωμα! (Τρίτο παράξενο γεγονός για το ύψος της ποινής που προσεκτικά επιβλήθηκε και δεν αφήνει δικαίωμα αντίδρασης).

Η έφεση θα συζητηθεί ή την προσεχή Τετάρτη, ή την μεθεπόμενη.

Όλοι καταλαβαίνουν ότι το -5 μπορεί και πρέπει να πέσει. Αυτό το μέγεθος της αφαίρεσης δεν στέκει και δεν γίνεται να μην πέσει στο -3.

Προσπάθεια (στη δευτεροβάθμια που επίσης αποτελείται από τακτικούς δικαστές) θα γίνει και για τις τρεις αγωνιστικές της έδρας.

Νομικά επιχειρήματα υπάρχουν! Στα συγκεκριμένα σημεία που αναφέραμε ο ΠΑΟΚ έχει τυπικά και ουσιαστικά δίκιο.

Από εκεί και πέρα όμως το θέμα είναι ότι η ομάδα πρέπει να παίζει με το βάρος της μεγάλης ποινής… Και από εδώ και πέρα έχει τρεις δύσκολους τελικούς, με πολύ μεγάλο βάρος στη νεανική ομάδα και στον Ίβιτς.  

Τέλος… ο Σαββίδης είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Το μεσημέρι τον κορόιδεψαν με την συνάντηση που δεν έγινε και το απόγευμα τον «έσκισαν» με μία απίστευτη απόφαση.

Ας μην λαϊκίσουμε για το πώς πρέπει να αντιδράσει… 

Ο ΠΑΟΚ δεν ξέρει και δεν θέλει να αντιδράσει με τρόπους που ξεφεύγουν από τα πλαίσια της νομιμότητας! (Έτσι δεν είναι;)


Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί και δεν θέλει να χρησιμοποιήσει ανθρώπους για να τον διευκολύνουν με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους. (Έτσι δεν είναι;)


 Άλλες λύσεις αναζητούνται, αν και αυτές δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές...
http://www.paok24.com/apopsi/66347/to-sxolio-tis-imeras
Εκεί που ο ΠΑΟΚ έχει δίκαιο τυπικά και ουσιαστικά. Η μάχη στα δικαστήρια και το βάρος στην ομάδα.Οι πρωτοφανείς αποφάσεις που δημιουργούν διάφορες σκέψεις, αλλά και η συνέχεια της χρονιάς Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 25, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.