Η ΕΠΟ αποφασίζει, η Λίγκα την «γράφει» και ο Κοντονής περιμένει Ο Σταύρος Κόλκας αποκαλύπτει το πώς η Λίγκα αναγκάστηκε να αδιαφορήσει για κομμάτι του Πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ και αναφέρεται στον Σταύρο Κοντονή και το κάζο της σημερινής συνάντησης.

Η ημέρα ήταν ιδανική για το αύριο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Το ραντεβού δεν έγινε ποτέ και η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ εξέθεσε τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ. Ότι πρέπει για να αποφασίσει ο Σταύρος Κοντονής που ξεφτιλίστηκε σήμερα, πως πρέπει να το κλείσει το μαγαζί για ολικό λίφτινγκ.
Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΛΚΑ

Ας τα πάρουμε ανάποδα, από την απόφαση αφαίρεσης πέντε βαθμών από τον ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στη Τούμπα και τις πέντε αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Οι δύο, για τον πλέον αστείο λόγο που έχει εμφανιστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο βάθος αποδεικνύει πως στην ΕΠΟ βασιλεύουν οι εξωγήινοι.

Ο ΠΑΟΚ έφαγε μία και μία αγωνιστική για τους αγώνες κυπέλλου με Πανιώνιο και Καλλονή. Προσπαθούσα να καταλάβω περίπου ένα τέταρτο τι είχε γίνει στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Και μετά θυμήθηκα εκείνο το αριστούργημα στον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ που έλεγε πως μετά την 3η υποτροπή στο άναμμα πυρσών υπάρχει τιμωρία έδρας.

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr
http://www.paok24.com/podosfairo/66349/i-epo-apofasizei-i-ligka-tin-grafei-kai-o-kontonis-perimenei
Η ΕΠΟ αποφασίζει, η Λίγκα την «γράφει» και ο Κοντονής περιμένει Ο Σταύρος Κόλκας αποκαλύπτει το πώς η Λίγκα αναγκάστηκε να αδιαφορήσει για κομμάτι του Πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ και αναφέρεται στον Σταύρο Κοντονή και το κάζο της σημερινής συνάντησης. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 25, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.