ΠΑΟΚ, όνειρα και ελπίδες

Στο εξαιρετικό τραγούδι «Πόρτο Ρίκο» (που έγραψε ο Άλκης Αλκαίος και τραγουδά μοναδικά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου) λέει: «Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει».
Στην εξαιρετική ταινία του Άλαν Πάρκερ, «Η ζωή του Ντέιβιντ Γκέιλ» (να τη δείτε), ο εξαιρετικός Κέβιν Σπέισι υποδύεται έναν καθηγητή φιλοσοφίας, ο οποίος μιλώντας σε κάποια φάση στους φοιτητές του λέει: «Προσέχετε τι όνειρα κάνετε γιατί μπορεί να πραγματοποιηθούν και μετά να ξεμείνετε…».
Ο Τζορτζ Μπέρναρντ Σο είχε πει κάποτε: «Κάποιοι βλέπετε κάτι και λέτε, γιατί; Όμως εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ. Και λέω: Γιατί όχι;»
Τη χρονιά που ο ΠΑΟΚ πήρε το δεύτερο (και τελευταίο έως τώρα) πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, το 1985, ο Λάκης Παπαδόπουλος έγραψε την κομματάρα «Δικαίωμα στο όνειρο». Εκεί λέει και ξαναλέει: «Όμως με τίποτα, με τίποτα δεν μπορείς να μου στερήσεις το όνειρο».
Το 3-0 που έχασε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τη Σάλκε είναι βαρύ και λογικά μοιάζει μη ανατρέψιμο εκτός έδρας.
Ειδικά μέσα στη Γερμανία. Αλλά όσο απίθανη και να μοιάζει μία ανατροπή ο Δικέφαλος οφείλει να παλέψει γι’ αυτήν και να παίξει για την ιστορία του και την υστεροφημία του. Και για τον κόσμο βέβαια. Διότι οι πέντε, έξι μπορεί και παραπάνω χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες που θα βρεθούν στη Veltins Arena θα είναι εκεί έχοντας δικαίωμα στο όνειρο. Και από αυτούς κανείς δεν μπορεί να τους στερήσει το όνειρο…
Ο Δικέφαλος θα κυνηγήσει το «θαύμα» για να ανατρέψει το βαρύ 3-0 με το οποίο έχασε στην Τούμπα.
Ρεαλιστικά οι ελπίδες για πρόκριση στους «16» του Europa League είναι ελάχιστες.
Ανεξάρτητα αν μπορεί ο Δικέφαλος να κάνει το θαύμα, οφείλει να παλέψει για το καλύτερο δυνατόν. Και αυτό θα κάνει, ανεξάρτητα αν θα έχει σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωριών.
http://inpaok.com/339763/παοκ-όνειρα-και-ελπίδες/
ΠΑΟΚ, όνειρα και ελπίδες Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.