«Αγώνας χωρίς αύριο!»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
Λίγο πριν την έναρξη της πρόπονησης του ΠΑΟΚ στο «Aleksandar Nikolic Hall» την Τρίτη (21/2), ο Νέναντ Μιλιένοβιτς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη του Δικεφάλου με την Παρτιζάν, που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (22/2) στις 19:30.
Συγκεκριμένα ο Σέρβος γκαρντ είπε:
“Πρόκειται για μια ομάδα που πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Αδριατικής Λίγκας, ενώ στο Κύπελλο ηττήθηκαν στον τελικό από τον Ερυθρό Αστέρα. Θα είναι ένα πολύ σκληρό τεστ για εμάς.”
Για το εάν φορτώνονται με περισσότερο άγχος εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν οι παίκτες της Παρτιζάν:
“Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδό μας, δεν αγωνίστηκαν οι Βελίτσκοβιτς και Γκόρντον, ωστόσο κατάφεραν να μας κερδίσουν. Δεν έχει καμία ιδιαίτερη σημασία για το ποιος θα παίξει ή όχι στο αυριανό ματς, αλλά η συνολική τους παρουσία ως ομάδα. Παίζουν ακριβώς το ίδιο στυλ επιθετικής άμυνας και στην επίθεση έχουν αρκετούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν.”
Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ όχι μόνο για να νικήσει αλλά και να προκριθεί:
“Το να κερδίσεις το αυριανό ματς, σημαίνει ουσιαστικά και την πρόκριση. Θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ τα επιθετικά ριμπάουντ και να ελέγξουμε το κομμάτι αυτό του αγώνα.”
Για το εάν χρειάζεται ένας ματς που θα τον βοηθήσει ψυχολογικά:
“Είναι ένας ματς χωρίς αύριο. Έχει πολλή σημασία το πώς θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι, όχι όπως τα υπόλοιπα που απλά πρέπει να κερδίσουμε.”
Για το πώς νιώθει που θα αγωνιστεί στην πατρίδα του, σε ένα τόσο ιστορικό γήπεδο, απέναντι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα:
“Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφεις, αγωνιζόμενος με μία ξένη ομάδα στην πατρίδα σου. Στο ξενοδοχείο μου μιλούσαν στα αγγλικά και απαντούσα στα σέρβικα. Έχω κάνει πολλές προπονήσεις σε αυτό το γήπεδο και χαίρομαι που αύριο θα είναι γεμάτο. Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ καλό ματς.”
Για το αν θα βρίσκονται δικοί του άνθρωποι στο γήπεδο να δουν τον αγώνα:
“Ναι, θα βρίσκονται οι γονείς μου και οι φίλοι μου. Πολύ σπάνια αγωνίζομαι στην πατρίδα μου κι είναι και γι’ αυτούς πολύ καλή ευκαιρία να με δουν από κοντά.”
http://inpaok.com/339747/αγώνας-χωρίς-αύριο/
«Αγώνας χωρίς αύριο!» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Φεβρουαρίου 22, 2017 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.