ΑΕΚ: Δεν προχωράει σε ένσταση για τα ληγμένα δελτία υγείας του ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ δεν θα κάνει ένσταση για την κατακύρωση του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ υπέρ της, παρά το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς αγωνίστηκαν με δώδεκα ποδοσφαιριστές που είχαν ληγμένα δελτία υγείας.
Η ΑΕΚ δεν θα καταθέσει ένσταση για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, παρότι νομικά το δικαιούται, για τα ληγμένα δελτία υγείας 12 ποδοσφαιριστών του "Δικεφάλου του Βορρά". Η " Ένωση " είχε προθεσμία 48 ωρών μετά το παιχνίδι να καταθέσει ένσταση για να κατακυρωθεί υπέρ της το παιχνίδι άνευ αγώνος (3-0).
Κάτι τέτοιο ουσιαστικά θα σφράγιζε τη δεύτερη θέση, όμως τελικά, αποφάσισε να μην το πράξει.
Θυμίζουμε ότι το πρόβλημα πρώτος το ανίχνευσε ο 4ος διαιτητής Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε τις ομάδες για το ζήτημα, ωστόσο και οι δύο ομάδες συμφώνησαν ο αγώνας να γίνει κανονικά.

Στην ΑΕΚ περίμεναν να το αναφέρει ο 4ος διαιτητής στο φύλλο αγώνα, όπως και έγινε, με αποτέλεσμα να έχουν τα χρονικά περιθώρια για να δουν αν θα προχωρήσουν στην καταγγελία, κάτι που εν τέλει δεν έγινε.
https://m.sport24.gr/football/omades/Aek/aek-den-proxwraei-se-enstash-gia-ta-lhgmena-deltia-ygeias-toy-paok.5732572.html
ΑΕΚ: Δεν προχωράει σε ένσταση για τα ληγμένα δελτία υγείας του ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 16, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.