Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Θυμίζοντας σε μεγάλο βαθμό την περσινή προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κατάφεραν να πάρουν το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ, με την εμφάνισή τους να χαρακτηρίζεται από την ένταση και το πάθος.

Αναλυτικά η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ:
ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ         7
Στην φάση του 15ου λεπτού ο Μάνταλος δοκίμασε τα αντανακλαστικά του και ο Έλληνας τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ κράτησε με ωραία επέμβαση στην αριστερή του γωνιά. Στο φάουλ του Βέρντε έκανε την απόκρουση του αγώνα.

ΜΙΧΑΪ      6
Πήρε την θέση του Ίνγκασον, αφού ο Ισλανδός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του κατά την διάρκεια της προθέρμανσης. Τα πήγε πολύ καλά πάνω στον Λιβάγια, που είχαν δεκάδες μονομαχίες κατά την διάρκεια του ματς.

ΒΑΡΕΛΑ 7
Ένα ακόμα σοβαρό παιχνίδι στο κέντρο της άμυνας από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κέρδισε τις περισσότερες μπάλες από τον Ολιβέιρα, ενώ έβγαλε σωστά την μπάλα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ          7
Τρίτο σερί παιχνίδι βασικός για τον νεαρό αμυντικό, που ήταν καλός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πιέστηκε από την ΑΕΚ αλλά δεν λάθεψε στις μεταβιβάσεις του. Πήρε μια κάρτα απειρίας, αλλά η εμφάνιση του ήταν κάτι παραπάνω από θετική.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ             7

Μπήκε κάπως… χαλαρά στον αγώνα αλλά στην συνέχεια ανέβασε στροφές, έχοντας την μερίδα του λέοντος στις επιθέσεις του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο με συνεργασίες είτε με Τζόλη, είτε με Μαουρίσιο.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ          7
Πολλά χιλιόμετρα από τον Κατερινιώτη αριστερό μπακ χαφ, που ταλαιπώρησε τον Παουλίνιο και έβγαλε συνεργασίες με τον Μπίσεσβαρ. Στο δεύτερο μέρος κατάφερε να βγει αρκετές φορές στην «πλάτη» της άμυνας αλλά δεν είχε το σωστό timing στις σέντρες.

ΕΣΙΤΙ        6
Πήγε να κάνει μια ντρίμπλα χωρίς λόγο εκτός περιοχής και παραλίγο να στοιχίσει. Στην συνέχεια σοβαρεύτηκε, αλλά δεν απέφυγε το aggressive παιχνίδι του, ωστόσο σε επίπεδο μεταβιβάσεων ήταν καλός και προώθησε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με ασφάλεια. Στο δεύτερο μέρος 2-3 παιδικά λάθη που βγήκαν λόγω κούρασης, δεν στοίχισαν…

ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ             8
Όσες φορές ανέβηκε, κάνοντας μέτρα στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ έγινε επικίνδυνος. Είχε τον ρόλο του συνδετικού κρίκου μεσαίας και επιθετικής γραμμής. Έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι στην φάση του 56ου λεπτού. Ο κορυφαίος της ομάδας του Φερέιρα.

ΤΖΟΛΗΣ  6
Έτρεξε πολύ, κάλυψε χώρους και είχε 2-3 σημαντικές παρεμβάσεις με κλεψίματα, δίνοντας σημαντική βοήθεια στον Ροντρίγκο από την δεξιά πλευρά. Στο δεύτερο μέρος πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και απείλησε με σουτ τον Μπάρκα.

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ            7
Βελτιωμένο το πρόσωπο του Ολλανδού σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Με τις κινήσεις του στον χώρο μπέρδεψε την άμυνα της ΑΕΚ, ενώ δοκίμασε και το πόδι του αρκετές φορές εντός περιοχής.

ΑΚΠΟΜ   6
Πετυχαίνει το γκολ αλλά ο Μάκελι υπέδειξε φάουλ για σπρώξιμο πάνω στον Οικονόμου. Σαφέστατα καλύτερος και με πολύ καλύτερες επαφές με την μπάλα. Ήταν ο πρώτος που πίεσε τους στόπερ.

ΣΦΙΝΤΕΡΣΚΙ            6
Πέρασε στο ματς 66ο λεπτό αντί του Άκπομ και έτρεξε όσο περισσότερο γινόταν. Πίεσε Οικονόμου – Σβάρνα, ζήτησε μπάλα και στο 96’ θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα όταν βρήκε εντός περιοχής.

ΣΤΟΧ       7
Στο 74ο λεπτό πέρασε στον αγώνα και στο 86’ λίγο έλειψε να δώσει από χθες την 2η θέση στον ΠΑΟΚ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Μπάρκα. Έκανε ένα ακόμα καλό σουτ στις καθυστερήσεις.

ΛΗΜΝΙΟΣ               6
Μπήκε στο 74ο λεπτό και ανάγκασε τον Λόπες να μην ανεβαίνει και να έχει το μυαλό του στην άμυνα. Κέρδισε χρόνο σημαντικό και μονομαχίες που ελάφρυναν την πίεση της ΑΕΚ στην μεσαία γραμμή.

ΦΕΡΕΪΡΑ  7
Επέλεξε και πάλι τον σχηματισμό 3-4-2-1 ουσιαστικά, κάτι που του βγήκε ειδικά στο πρώτο μέρος με την ΑΕΚ να μην βγάζει φάσεις. Περιόρισε τον αντίπαλο, ενώ επιθετικά επέλεξε να «χτυπήσει» από τα πλάγια. Οι αλλαγές του βοήθησαν την ομάδα και έχει συμβολή στην βελτίωση της εικόνας.
https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/h-apodosi-ton-paikton-tou-paok-sto-oaka/
Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 16, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.