Η απόδοση των παικτών

Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ
Το INPAOK αξιολογεί την παρουσία των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ και την ισοπαλία με 0-0.
Πασχαλάκης: Καλή επέμβαση στην αρχή με τον Μάνταλο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο σε δύσκολες φάσεις και σουτ. Γενικότερα θετικός όταν έδειχνε αντανακλαστικά, όχι όταν σκεφτόταν.
Γιαννούλης: Πήρε ανεβάσματα αλλά δεν είχε διαύγεια στις ενέργειές του. Ανασταλτικά το πάλεψε, άλλοτε έχοντας προβλήματα κι άλλοτε όχι.
Μιχάι: Επωμίστηκε δύσκολο ρόλο και μάλιστα ξαφνικά, λόγω της απώλειας του Ίνγκασον. Τα πήγε καλά έχοντας να επιτηρεί τον Λιβάγια, προσεκτικός στις επεμβάσεις του.
Βαρέλα: Κατεύθυνε σχετικά καλά την άμυνα και έκοβε τις φορές που χρειαζόταν. Βοήθησε και στη δημιουργία όταν ανέβαινε πιο ψηλά.
Μιχαηλίδης: Έδωσε βοήθειες στον Γιαννούλη στα αριστερά και φρόντισε να αποσοβεί τους κινδύνους από αέρος. Καίριες επεμβάσεις στην άμυνα, βοήθησε και με τις πάσες του.
Ροντρίγκο: Πήρε παιχνίδι πάνω του, όπως και όλα τα στημένα. Στη δεύτερη περίπτωση δεν τα κατάφερε τόσο καλά, γενικά δημιούργησε κινδύνους αλλά καμιά φορά του κόστιζε στα μετόπισθεν.
Εσίτι: Με σοβαρά λάθη και κακές τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο. Ήταν ευάλωτος στα ανασταλτικά του καθήκοντα, επικίνδυνος κάποιες φορές για την ομάδα του.
Μαουρίσιο: Σταθερά στο κέντρο με τις πάσες του που προσπαθούσαν να ανοίξουν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Προς το τέλος έβγαλε κούραση.
Μπίσεσβαρ: Λίγα πράγματα από τον Ολλανδό. Του έλειψαν οι εμπνεύσεις, η ουσία αλλά και η συγκέντρωση.
Τζόλης: Φάνηκε κατά διαστήματα σε φάσεις που δεν κατάφερε να τελειώσει είτε με πάσα είτε με σουτ. Προσπάθησε αλλά έλειψε η ουσία.
Άκπομ: Υποδέχτηκε εξαιρετικά μπάλες και άνοιγε το παιχνίδι, στην περιοχή δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα. Μια φορά που έγινε αυτό, σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για φάουλ.
Σφιντέρσκι: Ανακάταψε λίγο την άμυνα της ΑΕΚ χωρίς πάντως να βγάλει καθαρή φάση.
Στοχ: Απείλησε με με μακρινά σουτ, το ένα μάλιστα πήγε στο δοκάρι. Έκανε αισθητή την παρουσία του.
Λημνιός: Βρήκε χώρους και προσπάθησε να τους εκμεταλλευτεί με την ταχύτητά του. Απασχόλησε τους αντίπαλους αμυντικούς, έβγαλε την πάσα για το δοκάρι του Στοχ.

«Πήραμε ένα αποτέλεσμα που θέλαμε»

Όσα δήλωσε ο Αμπέλ Φερέιρα
Για το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, την τακτική προσέγγιση αλλά και τις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα, μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:
Για το αν συμφωνεί με την άποψη ότι ήταν ένα περίεργο παιχνίδι:
«Νομίζω πως ήταν ένα καθαρό ματς από δυο ομάδες που θέλανε τη νίκη, ένα ματς μεγάλης σημασίας, όσον αφορά το πρώτο μέρος είδαμε περισσότερο την ΑΕΚ να προσαρμόζεται περισσότερο στο δικό μας σύστημα και αυτό για εμάς είναι θετικό από την άποψη που έχουμε αλλάξει το σχηματισμό μας, ότι ο αντίπαλος προσαρμόζεται πάνω σε εμάς και όχι εμείς.
Οπότε στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, στο 2ο μέρος μπήκαμε καλά, ο αντίπαλος άλλαξε σχηματισμό, μας πίεσε αρκετά, ήταν λογικό γιατί θέλανε τη νίκη, εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να γίνουμε απειλητικοί στην αντεπίθεση, υποφέραμε στο αμυντικό κομμάτι που ήταν λογικό, πήραμε ένα αποτέλεσμα που θέλαμε, θα μπορούσαμε βέβαια να είχαμε κερδίσει και το ματς.
Στα τελευταία λεπτά ο αντίπαλος έπαιζε με όλη την ομάδα μπροστά, εκεί έπρεπε να είχαμε πιο καθαρό μυαλό στις ευκαιρίες που είχαμε».
Για τον σχηματισμό του ΠΑΟΚ:
«Μπορεί να αποδοθεί σε διάφορους παράγοντες. Ο αντίπαλος ήθελε μόνο νίκη και δεν ήθελε τίποτα να χάσει. Επίσης είχαν ίδιο κορμό όλη της σεζόν, ενώ εμείς έχουμε αλλάξει λόγω προβλημάτων παίκτες και σχήματα. Στεκόμαστε στο ότι η ομάδα άντεξε και είναι πολύ σημαντικό που δεν έχουμε δεχθεί γκολ για τρεις αγωνιστικές. Θεωρώ ωστόσο ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερες τελικές επιλογές».
Για την διάρκεια της παραμονής του ΠΑΟΚ στην Αθήνα:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την ομάδα του Ατρομήτου που μας παραχώρησαν τις εγκαταστάσεις και μας βοήθησαν σε ότι χρειαστήκαμε. Εμένα έτσι μου αρέσει να ζω το ποδόσφαιρο, να είμαστε αντίπαλοι για 90′, αλλά να βοηθάμε και όποτε μπορούμε».
https://inpaok.com/650152/pirame-ena-apotelesma-pou-thelame/
Η απόδοση των παικτών Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 16, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.