Με οδηγό τον Μαουρίτσιο φτάνει στο σεντόνι H απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε στον αγώνα με την ΑΕΚ με τους παίκτες του άξονα του να είναι και πάλι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας που δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από την ΑΕΚ και είχε τις ευκαιρίες να πάρει το διπλό που θα καθάριζε από σήμερα την υπόθεση δεύτερη θέση.

Ένα γκολ που Άκπομ που κανονικά θα έπρεπε να είχε μετρήσει, η εκπληκτική και πάλι εμφάνιση του Μαουρίτσιο, η αρχοντική παρουσία των Βαρέλα και Εσίτι, αλλά και η σταθερά του Ροντρίγκο Σοάρες ήταν οι συνιστώσες που έφεραν τον ΠΑΟΚ σε απόσταση ασφαλείας από την ΑΕΚ εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής των play-off που υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα.

Αναλυτικά η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στο σημερινό αγώνα:

Πασχαλάκης: Ξεκίνησε το ματς καλά με δύο μεγάλες αποκρούσεις στα σουτ του Μάνταλου και του Βέρντε, αλλά στο τέλος παραλίγο να ήταν μοιραίος. Στις δύο φάσεις που έπρεπε να βγει να μαζέψει παραλίγο να δώσει έτοιμο γκολ στην ΑΕΚ. Επίσης και με τα πόδια δεν μπόρεσε να δώσει το κατάλληλο ξεκίνημα στις επιθέσεις του ΠΑΟΚ. Πιστώνεται την απόκρουση στο φάουλ του Βέρντε στο τέλος.

Μιχάι: Ο νεαρός αμυντικός τα έδωσε όλα. Κέρδισε τις προσωπικές μονομαχίες και έδωσε και πάλι την εντύπωση ότι είναι ισάξιο μέλος της ομάδας στους κεντρικούς αμυντικούς.

Βαρέλα: Και πάλι όπως και με τον Ολυμπιακό, ήταν αρχοντικός και βράχος. Κέρδισε τις κεφαλιές και τις μονομαχίες με Λιβάγια και Ολιβέιρα και έβγαλε σωστά την μπάλα από πίσω. Στα τελευταία δύο παιχνίδια έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες, εκείνες που ξέραμε τα προηγούμενα χρόνια.

Μιχαηλίδης: Όπως και όλοι οι στόπερ του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός. Είχε κερδισμένες μονομαχίες, δεν άφησε να του φύγουν στο χώρο οι επιθετικοί της ΑΕΚ και το βασικό είναι και αυτός είχε πολύ καλές πάσες στην προώθηση του παιχνιδιού.

Μαουρίτσιο: Και πάλι ήταν ο άρχοντας και ο απόλυτος οργανωτής του ΠΑΟΚ. Έκοβε, έραβε και είχε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής του Δικεφάλου και του αγώνα. Μπορεί στο τέλος να κουράστηκε και να έμεινε από ανάσες, αλλά και πάλι απέφυγε τα λάθη και είχε και τις ευκαιρίες να σκοράρει. Από τους καλύτερους του γηπέδου και του ΠΑΟΚ.

Εσίτι: Μέχρι το 60' ήταν ο ιδανικός συμπαίκτης του Μαουρίτσιο στο κέντρο. Έκοβε τους πάντες και είχε σωστές επιλογές σε όλες τις φάσεις. Μετά το 60' φάνηκε ότι δεν είχε πολλές ανάσες, αλλά δεν έκανε τα λάθη για να επιτρέψει την ΑΕΚ να πατήσει περιοχή. Ήταν και αυτός από τους παίκτες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, ώστε ο ΠΑΟΚ να φύγει με τον βαθμό που τον οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

ΡοντρίγκοΣοάρες: Και αυτός συνέχισε το καλό του μομέντουμ μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ήταν σωστός τακτικά, είχε πολύ καλές μεταβιβάσεις και πολύ καλά ανεβάσματα. Δεν εκτέθηκε από τον Λόπεζ και σε γενικές γραμμές έδειξε ότι μπορεί να παίξει σε όλη την πλευρά. Ίσως είναι και ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ που μπορεί να το κάνει στη δεξιά πλευρά.

Γιαννούλης: Σίγουρα δεν είναι στην καλύτερη στιγμή της χρονιάς του, αλλά σήμερα η μπάλα πήγε περισσότερο στα δεξιά παρά σε εκείνον. Αμυντικά ήταν σταθερός και βοήθησε στον άξονα και στις μεταβιβάσεις του και στα τρεξίματα.

Τζόλης: Παρότι πάλεψε δεν μπόρεσε να φτιάξει κάτι στην αντίπαλη περιοχή. Είχε μία καλή στιγμή με ένα μακρινό σουτ και μερικές ατομικές προσπάθειες, αλλά χωρίς την απαιτούμενη ουσία στην τελική προσπάθεια.

Μπίσεσβαρ: Είναι σε καλύτερο φεγγάρι όπως και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είχε πολλές σωστές ενέργειες και πάσες στους συμπαίκτες του. Καλή εμφάνιση από τον Ολλανδό, αλλά στο τέλος κουράστηκε και αυτό φάνηκε και δικαίως αντικαταστάθηκε.

Άκπομ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα, αλλά σκόραρε. Άδειασε με μία εξαιρετική κίνηση τον Οικονόμου, αλλά ο διαιτητής Μακέλι το ακύρωσε λανθασμένα σαν φάουλ. Δεν είχε την απαραίτητη συμμετοχή στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Σφιντέρσκι: Μπήκε σαν αλλαγή και έπαιξε σχεδόν 30 λεπτά. Δεν φάνηκε ιδιαίτερα μιας και ήταν στην περίοδο που ο ΠΑΟΚ είχε δώσει μέτρα στην ΑΕΚ.

Στοχ: Μπορεί να έπαιξε λίγο, αλλά ήταν εκείνος που απείλησε για τον ΠΑΟΚ. Είχε δοκάρι και άλλες δύο στιγμές που θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει πρόβλημα. Όπως και σε άλλα παιχνίδια, έδειξε ότι έχει στιγμές που μπορεί να δώσουν στην ομάδα βαθμούς.

Λημνιός: Αγωνίστηκε όσο και ο Στοχ, αλλά δεν φάνηκε το ίδιο. Δεν μπόρεσε να φύγει στο χώρο αλλά βοήθησε να μείνουν μακριά από την πλευρά του οι παίκτες της ΑΕΚ.
https://www.paok24.com/podosfairo/153485/me-odigo-ton-maouritsio-ftanei-sto-sentoni
Με οδηγό τον Μαουρίτσιο φτάνει στο σεντόνι H απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την ΑΕΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 16, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.