Το ΚΑΣ επέστρεψε τους βαθμούς αλλά όχι τη...δεύτερη θέση!

Το CAS αποφάσισε να επιστρέψει τους βαθμούς στο ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι δύσκολα  ο Δικέφαλος του Βορρά θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση.
} Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα ο ΠΑΟΚ είναι, να πλακώσει τις μηνύσεις στη Μαρούπα και τους κουμπάρους του Αυγενάκη, και να ζητήσει την άρση της ασυλίας του Λευτέρη Αυγενάκη.

} Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να προσλάβει τον Γκαλίνοβιτς για να προπονεί τον... Πασχαλάκη, και η περίπτωση ταιριάζει απόλυτα στη λαϊκή παροιμία που λέει, ο «κόσμος καίγεται και το μ**** χτενίζεται».
} Μετά την ΤΣΣΚΑ και μερικές ακόμη ομάδες που σφάζονται στα πόδια του Μαουρίσιο και θέλουν να τον... αποκτήσουν, τελευταία προέκυψε ... ενδιαφέρον και από την Μαρεσέιγ.
} Αυτή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, να απαλλαγεί από ένα βαρύ συμβόλαιο αλλά και έναν παίκτη που μετά τον τραυματισμό του, βρίσκεται εκτός... κλίματος.

} Μέχρι τώρα ο Ιβάν Σαββίδης έχει αλλάξει αρκετούς τεχνικούς διευθυντές, κανένας όμως δεν στέριωσε στο ΠΑΟΚ, για να φτάσει στο Γερμανό Ρέμπε.
} Τη λύση όμως ο Ιβάν Σαββίδη της έχει δίπλα του, και η δεν θέλει να τη δει, η εμποδίζετε από κάποιους άλλους .
} Τη λύση στο ΠΑΟΚ μπορεί να τη δώσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης, γιατί έχει αποδείξει στη πράξη, ότι έχει τις ικανότητες να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα.
} Όσοι δεν έχουν ασθενή μνήμη πρέπει να θυμούνται, ότι επί προεδρίας Ζαγοράκη και με άδειο το Ταμείο της ΠΑΕ, φρόντισε να φέρει στο ΠΑΟΚ παίκτες μεγάλης αξίας, και μάλιστα χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία όπως γίνεται σήμερα.
} Ο Γκαρσία, ο Κοντρέρας, ο Βιεϊρίνια, ο Ίβιτς, ο Χαλκιάς και αρκετοί ακόμη παίκτες, φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ, και δημιούργησαν μια ισχυρή ομάδα.
} Αν ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να θεραπεύσει το πρόβλημα, ο Γιατρός είναι εδώ και λέγεται Θοδωρής Ζαγοράκης.

} Ο Ολυμπιακός ζητάει ξένο διαιτητή με τον ΠΑΟΚ, ενώ γνωρίζει ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, και στόχο έχει να φοβίσει τον Έλληνα Μανούχο που όρισε η ΚΕΔ.
} Είναι μέσα στο σχέδιο στρατηγικής του Ολυμπιακού, που στόχο έχει να γυρίσουμε στον Σπάθα και στον Παππά, για να έχει εξασφαλισμένο το πρωτάθλημα.

} Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα δήλωσε ο Γιώργος Σαββίδης και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του, αλλά αυτός που έφερε τα πάνω κάτω στο ΠΑΟΚ, είναι ο ακριβοπληρωμένος Πορτογάλος τεχνικός.
} Το μπάχαλο με τον Φερέιρα ξεκίνησε, όταν ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε δημόσια και δήλωσε, ότι δεν έχει προπονήσει στη καριέρα του, καλύτερο παίκτη από τον Ελ Καντουρί.
} Έκτοτε, οι παίκτες άρχισαν να σχολιάζουν τη δήλωσε του Φερέιρα ψιθυριστά, και σιγά-σιγά οι συζητήσεις πήραν έκταση προκαλώντας ζημιά στην ομάδα.

} Δεν γνωρίζουμε πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το γεγονός, ότι με τον Ελ Καντουρί στην ενδεκάδα, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κατακτήσει καμιά νίκη.
} Γνωρίζουμε όμως και θα συνεχίσουμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι αργούς παίκτες στη μεσαία γραμμή όπως είναι ο Ελ Καντουρί, ο Εσίτι  και ο Μαουρίσιο, ο ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα μπορεί να φτάσει στη νίκη.
} Οι πειραματισμοί και οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του Φερέιρα, έχουν οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην ανυποληψία και στις συνεχείς αποτυχίες.

} Μπορεί ορισμένοι να ενοχλούνται, αλλά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Φερέιρα είναι, ότι δεν κατάφερε να αξιολογήσει ακόμη τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, με αποτέλεσμα να μην  έχει καταφέρει να δημιουργήσει το βασικό κορμό της ομάδας.

} Στη χειρότερη περίοδο για το επαγγελματικό μπάσκετ , βρέθηκε στην Προεδρία του ΕΣΑΚΕ ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.
} Κανείς δεν αμφιβάλει ότι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος προσπαθεί για το καλύτερο, και αν εξαιρέσουμε την τελευταία απόφαση του ΕΣΑΚΕ, να αυξήσει το ποσό της εγγυητικής επιστολής από 60.000 σε 200.000 ευρώ, και να βάλει ελάχιστο μπάτζετ 800.000 ευρώ, η θητεία του στην Προεδρία θεωρείται επιτυχημένη.

} Ένα παιγνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, πάντα τραβούσε το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Δικεφάλου του Βορρά.
} Διαπιστώνουμε, ότι το ενδιαφέρον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα περιορισμένο, και αυτό που συζητείται μεταξύ των οπαδών του Δικεφάλου είναι, πόσο ακόμη ο Φερέιρα με τους παίκτες, θα διασύρουν και θα ξεφτιλίσουν τον Ιστορικό σύλλογο.

} Μπορεί ο Ιβάν  Σαββίδης να έδωσε σκληρή μάχη για πέντε έξι χρόνια, προκειμένου να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα, που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
} Δεν χρειάστηκε όμως παρά ένας μόνο χρόνος, ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ να καταντήσει σε μ ια αδύναμη ο μάδα, που δέχεται να την ταπεινώνουν κάποιες ομαδούλες, όπως είναι ο ΟΦΗ, η Ξάνθη και λοιπά.
} Μια λανθασμένη επιλογή, όπως αποδείχθηκε αυτή του Φερέιρα, και οι αποκτήσεις παικτών που έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν να σηκώσουν τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ, οδήγησαν τον  Δικέφαλο του Βορρά σε ταπεινωτικές ήττες.

} Τώρα, χρειάζεται μια νέα προσπάθεια από τον Ιβάν Σαββίδη, για να μπορέσει να δημιουργήσει μ ια ιχυρή ομάδα, που να μπορεί να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.
} Αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, γιατί εκτός από τα χρήματα που πρέπει να διαθέσει ο Ιβάν Σαββίδης, πρέπει να εντοπίσει και τον κατάλληλο άνθρωπο που θα προχωρήσει σε εύστοχες επιλογές.
} Μακάρι να πέσουμε έξω στις εκτιμήσεις μας, πολύ φοβόμαστε όμως, ότι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στο ΠΑΟΚ, για να μπορέσει να κάνει τους φιλάθλους υπερήφανους.
Το ΚΑΣ επέστρεψε τους βαθμούς αλλά όχι τη...δεύτερη θέση! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 11, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.