Με Καμαρά - Μπακαγιόκο στα χαφ η 11άδα του ΠΑΟΚ: Εκτός ο Μπάμπα. Με αλλαγές θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ενεργοποιεί το plan b στην άμυνα καθώς ο Μπάμπα έμεινε εκτός ενδεκάδας - Καμαρά και Μπακαγιόκο στα χαφ!

Με τον Γιόνι Ότο στ΄αριστερά της άμυνας, όπως έγινε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ματς κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν για την 3η αγωνιστικής της League Phase του Europa League. Στα δεξιά θα βρεθεί ο Σάστρε, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κόλεϊ - Κεντζιόρα.

Κάτω από τα δοκάρια αναμενόμενα ο Κοτάρσκι, με τους Μπακαγιόκο - Καμαρά να συνθέτουν το δίδυμο στα χαφ. Στην επιθετική τριπλέτα θα αγωνιστούν οι Τάισον, Κωνσταντέλιας, Αντρίγια, με τον Μπράντον στην κορυφή.

Για την Βικτόρια Πλζεν στο τέρμα θα βρίσκεται ο Γεντλίτσκα, ενώ στην τριάδα της άμυνας από τα αριστερά προς τα δεξιά θα βρίσκονται οι Γεμέλκα, Μάρκοβιτς, Ντουέ. Στο κέντρο θα παίξει ο αρχηγός των Τσέχων, Κάλβαχ με παρτενέρ τον Σοϊκα, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Σούλτς. Ο Καντού θα καλύψει όλη την αριστερή πλευρά, με τον Χάβελ να αναλαμβάνει την δεξιά. Οι δύο προωθημένοι θα είναι οι Βύντρα και Άντου.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1247722_me-kamara-mpakagioko-sta-haf-i-11ada-toy-paok-ektos-o-mpampa

 

Με Καμαρά - Μπακαγιόκο στα χαφ η 11άδα του ΠΑΟΚ: Εκτός ο Μπάμπα. Με αλλαγές θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ενεργοποιεί το plan b στην άμυνα καθώς ο Μπάμπα έμεινε εκτός ενδεκάδας - Καμαρά και Μπακαγιόκο στα χαφ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.