Η ελληνική δικαιοσύνη έχει… καταρράκτη! Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για την εξοντωτική ποινή στον Ραζβάν Λουτσέσκου


Η δικαιοσύνη πρέπει να εκπέμπει ασφάλεια στον πολίτη να νιώθει πως αν απευθυνθεί σε αυτή το δικαστικό σύστημα θα είναι αμερόληπτο και θα εκπέμπει διαφάνεια.

Όταν όμως το δικαστικό σύστημα πρέπει να κρίνει τον ΠΑΟΚ, συνήθως η δικαιοσύνη παθαίνει από… καταρράκτη μέχρι τύφλωση.

Η ποινή στον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι μια απλή ποινή, δεν είναι μια αυστηρή ποινή, είναι εξοντωτική! Όλα αυτά την ώρα που ο Λαμέλα δεν τιμωρήθηκε και ο CEO της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς δεν κλήθηκε καν, ενώ όλοι είδαν πως κυνηγούσε τον Λουτσέσκου με διαθέσεις όχι και τόσο ειρηνικές!

Με λίγα λόγια ο αθλητικός εισαγγελέας είπε πως ο Λουτσέσκου μόνος του φόρτωσε, μόνος του μάλωσε και πέταξε στον εαυτό του και ένα αντικείμενο. Οι άνθρωποι και ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που φαίνονται στα πλάνα είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης μάλλον.

Κι όμως, η υπόθεση έδειχνε προς τα που πηγαίνει από τις εξής ατάκες του εισαγγελέα: «Να του πείτε του προπονητή να ηρεμήσει, είναι κρίμα. Μην φτάσουμε στο σημείο να κριθεί ο αγώνας στα χαρτιά». Άλλο και αυτό, να πει ο ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου να ηρεμήσει και η ΑΕΚ στους δικούς της να μην πει τίποτα. Άλλωστε, όπως ανέφερα και πιο πάνω επρόκειτο για ολογράμματα και όχι για κανονικούς ανθρώπους.

Πάμε τώρα στο ζουμί του θέματος. Ο Λουτσέσκου τιμωρήθηκε με εξοντωτική ποινή για ένα φτύσιμο στον Λαμέλα, όπως ισχυρίζεται ο αθλητικός δικαστής. Ο Αλμέιδα που πέρυσι στο γήπεδο της Τούμπας έπιανε κόσμο από τον λαιμό, που στο Αγρίνιο έδειχνε τα γεννητικά του όργανα δεν κλήθηκε ποτέ και την πλήρωσε με ένα πρόστιμο από τη ΔΕΑΒ.

Ο αθλητικός εισαγγελέας στην περίπτωση αυτή τι έκανε; Είχε ρεπό; Είχε πάει διακοπές; Είχε μερική τύφλωση; Ή μήπως ευθύνεται το γεγονός πως είναι προπονητής της ΑΕΚ και όχι του ΠΑΟΚ;

Είναι σαφές πως στην πρωτεύουσα δεν αντέχουν τον ισχυρό ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδης και του Ραζβάν Λουτσέσκου και πως τρέμουν στην ιδέα πως οι «ασπρόμαυροι» μπορούν να κάνουν το back 2 back στα πρωταθλήματα.

Facebook: Μάνος Τσαλγατίδης

Instagram: Manos.92

Twitter-X: Μάνος Τσαλγατίδης

E-mail: manostsalga@gmail.com


https://inpaok.com/840202/i-elliniki-dikaiosyni-echei-katarrakti/

 

Η ελληνική δικαιοσύνη έχει… καταρράκτη! Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για την εξοντωτική ποινή στον Ραζβάν Λουτσέσκου Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.